Κοίτα τι έχασες: Ποια σταρ δείχνει πιο sexy και κεφάτη από ποτέ μετά τον χωρισμό της;

Κοίτα τι έχασες: Ποια σταρ δείχνει πιο sexy και κεφάτη από ποτέ μετά τον χωρισμό της;

Και μας το έδειξε με μια άκρως flirty φωτογραφία.

Tα νέα για τον χωρισμό της διαδόθηκαν πριν από μόλις δύο εβδομάδες και μάλιστα από την ίδια, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να αναλάβουν την είδηση τα media και να την παρουσιάσουν με τον δικό τους, δραματοποιημένο τρόπο. Ωστόσο, φαίνεται πως η αγαπημένη σταρ δεν έχει αφήσει τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στη ζωή της να την πάρει από κάτω. Για την ακρίβεια, περνά τέλεια!

Ο λόγος για την λατρεμένη του κοινού Sofia Vergara, η οποία χώρισε πρόσφατα (για άλλη μια φορά) με τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb, εξαιτίας του φόρτου εργασίας που δεν τους επέτρεπε να βρίσκονται συχνά και έφθειρε τη σχέση. Χτες όμως, η Κολομβιανή καλλονή ανέβασε στον λογαριασμό της στο WhoSay μια sexy, γεμάτη τσαχπινιά και σκέρτσο φωτογραφία της δίπλα στην πισίνα, φορώντας μαύρο μπικίνι και απολαμβάνοντας τη λιακάδα. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε «Finally a pool day!!!» («Επιτέλους μια μέρα στην πισίνα!!!»).

Aυτή τη περίοδο η 41χρονη ηθοποιός, εκτός από το να βρίσκεται στο πλατό του Modern Family, γυρίζει μια νέα ταινία (η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά θα είναι κάτι μεταξύ περιπέτειας και κωμωδίας) στην Νέα Ορλεάνη με συμπρωταγωνίστρια τη Reese Witherspoon. Όσο για τον πρώην αρραβωνιαστικό της, δεν ξέρουμε που ακριβώς βρίσκεται, κάτι μας λέει όμως ότι μετά από αυτή τη φωτογραφία δεν προβλέπεται να περνά και πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει κάποιος που να μη θεωρεί sexy τη Sofia Vergara; Δείτε τη με λεοπάρ μαγιό!

Δείτε το νέο... παλάτι της Sofia Vergara! (φωτό)

«Εκνευρίζομαι που όλοι μιλούν για το στήθος μου.Έχω επίσης τέλεια οπίσθια!»: Ποια το είπε;