Τέτοια ζευγάρια θέλουμε! 17 χρόνια μαζί και ακόμα... φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Δείτε τους

Τέτοια ζευγάρια θέλουμε! 17 χρόνια μαζί και ακόμα... φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Δείτε τους

Όσο για τα κορμιά τους... απλά θαυμάστε τους!

Η προηγούμενη χρονιά ήταν η πιο ταραγμένη για το ζεύγος Will Smith και Jada Pinkett Smith. O σύζυγος και διάσημος ράπερ και ηθοποιός έγινε πολλές φορές εξώφυλλο εξαιτίας της φημολογούμενης παράνομης σχέσης τους με την συμπρωταγωνίστρια του Margot Robbie και όλοι στο Hollywood μιλούσαν για επερχόμενο διαζύγιο με την εδώ και 17 χρόνια σύζυγό του, Jada.

Αλήθεια ή ψέματα τα δημοσιεύματα περί απιστίας το ζευγάρι αποφάσισε να διαψεύσει τους πάντες και να αποδείξει ότι ο έρωτας τους καλά κρατεί. Το ζευγάρι ταξίδεψε αυτές τις ημέρες μέχρι την εξωτική Χαβάι για ολιγοήμερες διακοπές και οι αγκαλίτσες στην παραλία δεν έλειψαν μπροστά στον φακό των paparazzi.

Η 42χρονη Jada έδειξε το γυμνασμένο της σώμα, φορώντας ένα μπλε floral μαγιό τη στιγμή που φιλούσε τον 45χρονο σύζυγο, που επίσης φαίνεται να μην έχει αλλάξει από τη στιγμή που τον είδαμε για πρώτη φορά στον πρίγκιπα του Βel Air.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ζευγάρι ταιριάζει πολύ και δεν θα θέλαμε να το δούμε χωριστά. Και όπως βλέπουμε είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Διαβάστε ακόμη:

H ηθοποιός και μαμά θηλάζει το μωρό της και μοιράζεται το στιγμιότυπο στο Instagram