Κλασική γυναίκα: Τι έκανε η Irina Shayk σε αγώνα μποξ τραβώντας την προσοχή;

Γωγώ Φούντα
Κλασική γυναίκα: Τι έκανε η Irina Shayk σε αγώνα μποξ τραβώντας την προσοχή;

Και δεν ήταν λόγω του καυτού σορτς που φόρεσε

Mπορεί να διαθέτει κορμί θανατηφόρο, μπορεί ο καλός της να είναι ο διασημότερος και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, αλλά φαίνεται ότι η Irina Shayk δεν τα πάει καθόλου καλά με τον αθλητισμό, και για να είμαστε πιο ακριβείς, τον βαριέται αφόρητα!

Τα... αποδεικτικά στοιχεία, έρχονται από το βράδυ του Σαββάτου, όπου η ρωσίδα καλλονή εθεάθη με τον καλό της Cristiano Ronaldo, σε αγώνα μποξ στη Νέα Υόρκη, ο οποίος συγκέντρωσε πληθώρα celebrities!

Εν αντιθέσει λοιπόν με τον Cristiano ο οποίος παρακολουθούσε γεμάτος αγωνία την μάχη ανάμεσα στον Miguel Cotto και τον Sergio Martinez, αν σας λένε κάτι τα ονόματα αυτά, η Irina, ως κλασική γυναίκα, είχε γείρει στον ώμο του καλού της και... έριχνε το ροχαλητό του αιώνα, χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να δείξει ενδιαφέρον για τον κρίσιμο αγώνα, και φυσικά χωρίς να την απασχολούν τα φλας των φωτογράφων που πήραν φωτιά!

article-2653348-1E9CE88800000578-969 634x433

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή και την... ωραία κοιμωμένη, το παρών στον αγώνα έδωσαν οι Rachel McAdams, Mike Tyson και 50 Cent οι οποίοι φαίνεται να ενδιαφέρονταν πολύ περισσότερο από την Irina! Ορίστε που την θεωρούσατε εξωγήινη λόγω της ομορφιάς της! Τελικά είναι ένα κορίτσι σαν όλες εμάς, απλά τυγχάνει να είναι και εξωπραγματικά ωραία. Λεπτομέρειες...

Διαβάστε ακόμη:

O κύριος αυτός είναι πατέρας των πιο διάσημων ανθρώπων του πλανήτη! Πάει το μυαλό σας;

Ποιο ρόλο πήρε η Νάντια Κοντογεώργη απ' τα χέρια της Ζέτας;