H Kate Hudson μιλά για τους διάσημους πρώην της... και τους «αδειάζει» κανονικότατα

Γωγώ Φούντα
H Kate Hudson μιλά για τους διάσημους πρώην της... και τους «αδειάζει» κανονικότατα

H γλυκιά Kate... αγρίεψε

Μπορεί να είναι μία από τις πιο λαμπερές, χαμογελαστές και γλυκές παρουσίες του Hollywood, αλλά όταν η κατάσταση σοβαρεύει, γίνεται μονομιάς αυστηρή, δίκαιη και... αδυσώπητη! Τόσο πολύ, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι το ίδιο άτομο το οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αγαπημένες μας ρομαντικές κομεντί!

Αναφερόμαστε στην Kate Hudson, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του InStyle για το τεύχος Ιουλίου. Εκτός λοιπόν από τα κλασικά για τα οποία μιλά η διάσημη ηθοποιός, το κορμί, το στιλ και φυσικά την εξίσου λατρεμένη μαμά της Goldie Hawn, δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε 2 πολύ διάσημους πρώην της, μιλώντας... όχι και με τα καλύτερα λόγια!

Όταν λοιπόν η κουβέντα ήρθε στο διάσημο ποδηλάτη Lance Armstrong, και τον επίσης διάσημο παίκτη του baseball, Alex Rodriguez, με τους οποίους η Kate είχε στο παρελθόν δεσμό, δεν μάσησε τα λόγια της, κυρίως σχετικά με τα σκάνδαλα ντόπινγκ, με τα οποία ενεπλάκησαν και οι 2, καταστρέφοντας φυσικά την καριέρα τους.

«Σοκαρίστηκα όσο κι εσείς», είπε η Kate σχετικά με τις αποκαλύψεις και τον παγκόσμιο ντόρο και συνέχισε: «Κάνεις επιλογές και απλά μετά θα πρέπει να αποδέχεσαι τις συνέπειες. Εγώ δεν ήξερα τίποτα σχετικά με τις παραβάσεις τους, και φυσικά δεν είχαν αναφέρει το παραμικρό μπροστά μου. Ο Lance και ο Alex ήταν 2 σπουδαίοι αθλητές, που απογοήτευσαν πολύ κόσμο», ολοκλήρωσε η διάσημη ηθοποιός.

Αυτό το τελευταίο πόνεσε αρκετά! Όχι ότι έχει και άδικο...

Διαβάστε ακόμη:

Τέτοια ζευγάρια θέλουμε! 17 χρόνια μαζί και ακόμα... φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Δείτε τους

Έτσι μας αρέσει: Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου τελείως αμακιγιάριστη (ναι, κι όμως!)