Θυμάστε τον ωραίο και sexy γιατρό απ' το «Nip Tuck»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε τον ωραίο και sexy γιατρό απ' το «Nip Tuck»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πόσο τον έχει αλλάξει ο χρόνος;

Για χρόνια η τηλεοπτική σειρά "Nip tuck" δεν ήταν μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή σίριαλ που παίχτηκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και ένας «οδηγός» από τις πιο απλές μέχρι τις πιο extreme πλαστικές επεμβάσεις που γίνονται στο Los Angeles, στην πόλη που σχεδόν τίποτε δεν είναι αληθινό και η τελειότητα είναι κάτι που αποκτά κανείς εύκολα με το νυστέρι του πλαστικού γιατρού.

Ένας από τους γιατρούς της σειράς ήταν ο Dr. Christian Troy, ο sexy και αδίσταχτος playboy, τον οποίο υποδύονταν για 7 χρόνια από το 2003 ως το 2010, ο Αυστραλός ηθοποιός Julian McMahon.

Ο ηθοποιός που ξεκίνησε ως μοντέλο ήταν εύκολο να υποδυθεί τον γοητευτικό γιατρό, λόγω της εντυπωσιακής του εμφάνισης. Ο Julian που είναι γιός του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Sir William McMahon, υπήρξε παντρεμένος με την Dannii Minogue και έχει ήδη μια 13άχρονη κόρη από τον δεύτερο γάμο του, ενώ έχει όλα εκείνα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που αρέσουν πολύ στις γυναίκες.

Σήμερα 5 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο ο Julian εμφανίστηκε σε μια πολύ σπάνια δημόσια έξοδό του. Μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Kelly, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας "How to train your Dragon 2".

Φαίνεται σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που τον βλέπαμε κάθε βδομάδα στην τηλεόραση και στα 45 του παραμένει εντυπωσιακά ωραίος και γοητευτικός.