Η Kim Cattrall μοιράζεται (;) sex tips

Η Kim Cattrall μοιράζεται (;) sex tips

Και κάνει σοφότερο τον Dustin Ingram, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Meet Monica Velour» -λέει ο ίδιος.

Η super hot Samantha του «Sex & The City», κατά κόσμο Kim Cattrall, υποδύεται μια πρώην διάσημη πορνοστάρ στην ταινία «Meet Monica Velour» και ο Dustin Ingram βρίσκεται στο πλάι της, στον ρόλο του παράξενου νεαρού που γίνεται φίλος με το ώριμης ηλικίας είδωλο. Εκεί, ανάμεσα στα γυρίσματα, η Kim μοιράστηκε μαζί του τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της γύρω από το σεξ και του έδωσε συμβουλές, όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα New York Daily News. «Μιλούσαμε για το sex και ανταλλάσσαμε εμπειρίες και γνώσεις και όλα αυτά» είπε στη συνέντευξή του.

Και ο σκηνοθέτης της ταινίας, keith Bearden, μοιράστηκε την καλύτερή του ανάμνηση από τα γυρίσματα: τη στιγμή που οι δύο ηθοποιοί φιλιούνται και ο Dustin σηκώνεται και έχει τη μεγαλύτερη στύση -εκτός ρόλου. Ο Dustin το αρνήθηκε αλλά ο σκηνοθέτης επέμεινε «Είμαι μεγάλος άνθρωπος, ξέρω μια (στύση) όταν τη βλέπω».

Η Kim Cattrall, όμως, είχε αντίθετη άποψη σχετικά με όλα τα κομμάτια της άνωθι ιστορίας. Αρνήθηκε το ότι αντάλλαξαν ιστορίες και εμπειρίες σεξουαλικού περιεχομένου με τον συμπρωταγωνιστή της και όταν ερωτήθηκε για το στιγμιότυπο της στύσης από δημοσιογράφο της New York Post απάντησε: «Ξέρετε, ως γυναίκα, βρίσκω προσβλητικές αυτές τις ερωτήσεις. Ως γυναίκα θεωρώ πως είναι ντροπή εκ μέρους σας να με ρωτάτε».