Κορίτσια ψυχραιμία! Ο Hugh Jackman ξύρισε το κεφάλι του

Γωγώ Φούντα
Κορίτσια ψυχραιμία! Ο Hugh Jackman ξύρισε το κεφάλι του

Γιατί βρε Hugh το έκανες αυτό;

Είναι ένας από τους πιο διάσημους και σέξι ηθοποιούς του Hollywood, και κάθε καλοκαίρι δεν αφήνει παραπονεμένες τις αμέτρητες θαυμάστριές του, τριγυρνώντας μόνο με το μαγιό, και επιδεικνύοντας φυσικά το καλογυμνασμένο του κορμί! Αν όμως είστε κι εσείς φαν του Hugh Jackman, και στη θέα του η καρδούλα σας χτυπάει πιο δυνατά, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε, ότι το ίνδαλμά σας, δεν είναι έτσι όπως έχετε συνηθίσει να τον βλέπετε.

Ο διάσημος αυστραλός ηθοποιός λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, και πραγματικά αιφνιδίασε τους πάντες, με το νέο του λουκ! Mε εντελώς ξυρισμένο κεφάλι, από αυτά που μπορείς να δεις την... αντανάκλαση της σελήνης πάνω τους, ο Hugh ποζάρει περήφανος και αγέρωχος δημιουργώντας έντονη ανησυχία στους followers του. Ο λόγος; Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αφαίρεσε ένα δεύτερο καρκίνωμα από την μύτη του, με αποτέλεσμα ο κόσμος του διαδικτύου και όχι μόνο, να πιστέψει ότι το ξυρισμένο του κεφάλι, έχει να κάνει με την υγεία του.

hugh-jackman

Ευτυχώς, η απάντηση ήρθε αμέσως μετά από τον ίδιο το star, ο οποίος διευκρίνισε ότι η... νέα του κόμη είναι για τις ανάγκες του ρόλου του στην πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή Peter Pan, το καστ της οποίας αποτελείται από πληθώρα αστέρων του Hollywood!

Εντάξει, όχι ότι είναι άσχημος έτσι, αλλά ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στο παλιό του λουκ με τα ωραία του μαλλάκια.

Διαβάστε ακόμη:

H Kate Hudson μιλά για τους διάσημους πρώην της... και τους «αδειάζει» κανονικότατα

Θυμάστε τον ωραίο και sexy γιατρό απ' το «Nip Tuck»; Δείτε πώς είναι σήμερα!