Η υπέροχη φωτογραφία της Miranda Kerr με τον γιο της που μας «έκλεψε» τη καρδιά (φωτο)

Η υπέροχη φωτογραφία της Miranda Kerr με τον γιο της που μας «έκλεψε» τη καρδιά (φωτο)

Η πρώτη φωτογράφηση του μικρού Flynn για περιοδικό δείχνει πως έχει πάρει πολλά από τους φωτογενείς γονείς του.

Είναι αλήθεια πως μετά τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom, η Miranda Kerr δεν έχει αφήσει περιοδικό, εκπομπή και event που να μη δώσει το παρόν και, όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς έχουμε κουραστεί κάπως να την βλέπουμε παντού. Θα πεις, εντάξει, η δουλειά της είναι, αλλά και λίγο μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Εδώ όμως έχουμε μια περίπτωση φωτογράφησης του διάσημου μοντέλου που όχι μόνο δε βαριέσαι να χαζεύεις, αλλά θα ήθελες να υπήρχαν πολλές περισσότερες φωτογραφίες για να κοιτάζεις με τις ώρες.

O λόγος για το τελευταίο τεύχος της Vogue Αυστραλίας, στο εξώφυλλο του οποίου πρωταγωνιστεί η Kerr με μια ακόμα αψεγάδιαστη πόζα, αλλά η πραγματική έκπληξη της φωτογράφησης κρύβεται στο κεντρικό θέμα μέσα στο περιοδικό. Και αυτό γιατί κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο χώρο της μόδας (με την ευρύτερη έννοια) ο 3χρονος γιος της Flynn!

O πιτσιρικάς φωτογραφήθηκε μαζί με την μαμά του σε ένα εκπληκτικό ασπρόμαυρο καρέ, όπου, ανεβασμένος πάνω σε ξύλινα κουτιά, της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και φαίνεται πως, πέρα από τα γοητευτικά χαρακτηριστικά, έχει κληρονομήσει τόσο την άνεση όσο και τη φωτογένεια των διάσημων γονιών του. Οι λευκές άσπρες πιτζάμες που φορά είναι απλά το κερασάκι για να γίνει αυτό το τέλεια στυλιζαρισμένο ενσταντανέ ακόμα πιο αξιολάτρευτο.

Η αρχισυντάκτρια της αυστραλιανής Vogue, μάλιστα, Edwina McCann, μίλησε στην Daily Telegraph για τη συνεργασία της με τον μικρό Flynn λέγοντας: «Την λάτρεψε (σ.σ. την όλη διαδικασία). Του άρεσε που συμμετείχε και που δούλευε με την μανούλα και το συνεργείο τον ερωτεύτηκε. Είναι ένα μικρό παιδί γεμάτο αυτοπεποίθηση και έχουν μια πολύ παιχνιδιάρικη σχέση». Αποκάλυψε επίσης πως ήταν ιδέα της Kerr να συμμετάσχει ο γιος της στη φωτογράφηση, έπρεπε όπως πρώτα να πάρει τη συγκατάθεση του Orlando καθώς και να εγκρίνει η ίδια την φωτογραφία που θα δημοσιευόταν.

Διαβάστε επίσης:

Μάθαμε το μυστικό της Miranda Kerr για να μένει πάντα αδύνατη

Δείτε με ποιον αντικατέστησε η Miranda Kerr τον Orlando Bloom