Πώς θα γιορτάσει η Δέσποινα Βανδή τα 45α γενέθλιά της;

Πώς θα γιορτάσει η Δέσποινα Βανδή τα 45α γενέθλιά της;

Τα σχέδια για τη μεγάλη μέρα!

 

Μπορεί να χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα μήνας για τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η τραγουδίστρια δεν σκέφτεται από τώρα με πιο τρόπο θα γιορτάσει τα 45α της γενέθλια.

Η Δέσποινα ανήκει σε κείνη την σπάνια κατηγορία γυναικών που δεν κρύβουν την ηλικία τους και χαίρεσαι να σβήνει κεράκια, άλλωστε δεν έχει λόγο να ανησυχεί, ελάχιστες έχουν αυτό το σώμα και αυτή τη φυσική κατάσταση και ή ίδια προσπαθεί καθημερινά γι αυτό εδώ αρκετά χρόνια με σκληρή γυμναστική και διατροφή.

Φέτος λοιπόν αποφάσισε δύο σενάρια για εκείνη την μέρα. Αν είναι στην Αθήνα θα τα περάσει με παρέα λίγων και καλών φίλων στο σπίτι της στη Βούλα. Η ίδια θέλει να περάσει ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ στη βεράντα της, παρέα με μουσική, πολύ γέλιο κα πολλά γλυκά.

Το δεύτερο και μάλλον πιο πιθανό σενάριο, θα την πετύχει σε κάποια πόλη της Ελλάδας στην οποία θα περιοδεύει. Σε αυτή την περίπτωση η παρέα γύρω από την τούρτα γενεθλίων θα περιοριστεί στους πολύ κοντινούς συνεργάτες της και στο Ντέμη που θα ταξιδεύσει όπου και αν είναι η Δέσποινα για να είναι δίπλα της εκείνη την ημέρα.

Ακόμη των πρόγραμμα των συναυλιών δεν έχει ξεκαθαρίσει, άρα ούτε η ίδια δεν ξέρει ακόμη πού θα σβήσει 45 κεράκια. Το μόνο που ξέρει με σιγουριά είναι τι θα ευχηθεί!