Μουντιάλ 2014: 10 sexy λόγοι για τους πρέπει να δούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2014: 10 sexy λόγοι  για τους πρέπει να δούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Οι πιο hot ποδοσφαιριστές είναι στη Βραζιλία και σας τους παρουσιάζουμε

Το Mundial ξεκίνησε και αν λέτε ευτυχώς που έχετε και άλλη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο για να βλέπετε ότι θέλετε την στιγμή που ο σύζυγος, ο φίλος βλέπει μπάλα σας λέμε ξεκάθαρα μην το κάνετε! Υπάρχουν ωραίοι λόγοι για να δείτε τους αγώνες.

Λόγοι όπως γυμνασμένοι κοιλιακοί, ιδρωμένα περιζήτητα αγόρια, δηλαδή ποδοσφαιριστές που παίζουν τη μπάλα στα πόδια τους και τις γυναίκες στα.... χέρια! Είναι αυτά τα αγόρια που τα δίνουν όλα στο γρασίδι ενθουσιάζουν τους άνδρες με τα γκολ και εσείς τους φαντάζεστε να σκοράρουν στην καρδιά σας.

Ας δούμε τους 10 πιο hot ποδοσφαιριστές του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου.

Neymar: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε με τη Gizele για την βραζιλιάνικη Vogue. Δείτε κοιλιακούς.

Cristiano Ronaldo: Αχ! Είναι ο star και ο αρχηγός της Πορτογαλίας. Δεν έχουμε λόγια για αυτό το αγόρι. Όταν πανηγυρίζει και βγάζει τη φανέλα του γίνονται τα αποκαλυπτήρια των κοιλιακών του. Ε, αυτό το στιγμιότυπο δεν πρέπει να το χάσετε

Gerard Pique: Οκ, είναι πιασμένος και τρελά ερωτευμένος με την Shakira. 0 27χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει το πιο ωραίο – καθαρό – γλυκό βλέμμα που έχουμε δει.

David Villa: Ο Pique δεν είναι ο μόνος κούκλος της Εθνικής Ισπανίας. Αν είστε του μελαχρινού και του μουσάτου τότε είναι ο τύπος σας.

Yoann Gourcuff: Ο Γάλλος μέσος θα μπορούσε πολύ άνετα να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Είναι απλά κούκλος.

Glen Johnson: Ο αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας και της Liverpool είναι χάρμα οφθαλμών. Εκείνος θα αγκομαχά την μπάλα και το γκολ που δεν μπήκε και εσείς αντίστοιχα για τους δικούς σας λόγους.

Olivier Giroud: Πολλά συγχαρητήρια στη μαμά του γάλλου διεθνή παίκτη για την ομορφιά του! Άνετα θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε και David Beckham της Γαλλίας.

Lionel Messi: Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο αρχηγός της Αργεντινής είναι και όμορφος και παικταράς. Ε, μην χάσετε ούτε έναν αγώνα της Αργεντινής.

Γιώργος Σαμαράς: Ο Γιώργος Σαμαράς μπορεί να έχει κάνει επίθεση στην καρδιά της Ελένης Φουρέιρα όμως πώς να το να κάνουμε ο διεθνής μας είναι κούκλος.

Ορέστης Καρνέζης: Αντικειμενικά ο πιο όμορφος τερματοφύλακας της διοργάνωσης είναι Έλληνας! Ε, όχι πείτε μου δεν είναι πανέμορφος;