Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η Βeyonce εξαιτίας της… κόρης της

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει  η Βeyonce εξαιτίας της… κόρης της

Κι όμως ασχολούνται κυριολεκτικά με τρίχες

Μπορεί η Blue Ivy να είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα μωρά της σόουμπιζ όμως, μια καμπάνια δημιουργήθηκε προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την Beyonce και τον Jay-Z και να την περιποιηθούν λίγο περισσότερο.


Συγκεκριμένα, χιλιάδες υπογραφές έχουν μαζευτεί μετά την πρωτοβουλία που πήρε η Jasmine Toliver να ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του διάσημου ζευγαριού, με σκοπό να τους προτρέψει να φροντίσουν περισσότερο τα μαλλιά της κόρης της. Όπως η ίδια αναφέρει: « Σαν γυναίκα κατανοώ τη σπουδαιότητα της φροντίδας των μαλλιών, είναι ενοχλητικό να βλέπω ένα μικρό παιδί να υποφέρει από την έλλειψη περιποίησης στα μαλλιά του ».


Αν όλο αυτό σας ακούγεται εξωφρενικό, υπάρχει και καλύτερο. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Jasmine Toliver κατάφερε να συγκεντρώσει 3.600 υποστηρικτές. Μπορεί να αναρωτιέστε βέβαια αν τελικά η τρέλα δεν πάει στα... βουνά, γι' αυτό σας ενημερώνουμε ότι η ίδια αργότερα δήλωσε πως πρόκειται για πλάκα. Ωστόσο, προτού το διευκρινίσει πρόλαβε να σχολιάσει το γεγονός ότι παρόλο που η Βeyonce ξοδεύει υπέρογκα ποσά για να περιποιείται τα μαλλιά της, δεν κάνει το ίδιο και με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμη:

«Θα προτιμούσα να ήμουν ήδη νεκρή»: Ποιά πασίγνωστη σταρ το είπε;

H Μariah Carey έβγαλε ποτό και οι «τολμηροί» που το δοκίμασαν μας λένε τη γνώμη τους