Kanye West: «Εγώ είμαι ο επόμενος μετά τον Shakespeare και τον Disney»

Kanye West: «Εγώ είμαι ο επόμενος μετά τον Shakespeare και τον Disney»

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

Αυτό το ζευγάρι από ότι φαίνεται δεν είναι καθόλου καλά και ούτε καν το ειδυλλιακό honeymoon δεν κατάφερε να τους χαλαρώσει. Μετά τις δηλώσεις του πως είναι θεός και ιδιοφυία, τώρα ο Kanye West επανέρχεται δρυμύτερος με το αλαζωνικό παραλήρημα που τον έπιασε στην τελευταία συναυλία που έδωσε την Παρασκευή στα Bonnaroo Music Festival του Τενεσί.


Ο τραγουδιστής την ώρα που βρίσκεται στη σκηνή, και με 100.000 άτομα να τον παρακολουθούν, σύγκρινε τον εαυτό του με τον σημαντικότερο Άγγλο συγγραφέα, τον Ουίλλιαμ Σαίκσπηρ. Και για να μην αφήσει καμία αμφιβολία στο κοινό για την απερίφραστη αυτοπεποίθησή του, συνέχισε αναφερόμενος αυτή τη φορά στον Walt Disney.Συγκεκριμένα είπε: « Εγώ είμαι ο επόμενος μετά τον Disney».


Από τη συναυλία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Kim η οποία, πάντα στον κόσμο της και με εντυπωσιακότατο ντεκολτέ, φάνηκε να το διασκεδάζει αρκετά. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μετά το φεστιβάλ φαίνεται ευδιάθετη και χαμογελαστή. Βέβαια, δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς όταν έχεις για σύζυγο ένα καλλιτέχνη που το όνομά του θα μείνει... χαραγμένο στην ιστορία για πάντα!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό θα πει...«έχω καμπύλες»: Δείτε την Kim Kardashian με μαγιό, στο honeymoon της!

Χάλια τα νεύρα τους: Τι σκοπεύουν να κάνουν Beyonce και Gwyneth για να ανέβουν ψυχολογικά;