Ποιος σταρ παραδέχεται πως ξεκίνησε το αλκοόλ λόγω δημοσιότητας;

Ποιος σταρ παραδέχεται πως ξεκίνησε το αλκοόλ λόγω δημοσιότητας;

Άλλοι πίνουν από χαρά, άλλοι από λύπη, και άλλοι απλά γιατί είναι διάσημοι

Όσο ονειρεμένο κι αν ακούγεται το να γίνεσαι παγκοσμίως γνωστός από την παιδική σου ηλικία, η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτή την εκδοχή. Μάλιστα, τα περισσότερα παιδιά που γνώρισαν τεράστια επιτυχία από μικρά κιόλας φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν όλη αυτή τη διασημότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα , και ίσως ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό , είναι ο Daniel Radcliffe που από τα 11 χρόνια του και για μια 10ετία ακόμα έζησε την απόλυτη επιτυχία ως Χάρι Πότερ. Ωστόσο, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος για εκείνα τα χρόνια, πιέστηκε πολύ με αποτέλεσμα να εξαρτηθεί από το αλκοόλ.


Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στα 20 μου ήμουν ένας ερημίτης, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είμαι διασκεδαστικό και ευγενικό άτομο και μετατράπηκα σε απομονωμένο. Για πολύ καιρό ο κόσμος μου έλεγε πως έχω πρόβλημα, όμως τελικά έπρεπε να το συνειδητοποιήσω εγώ ο ίδιος. Τα τρία τελευταία χρόνια της εξάρτησής μου στο αλκοόλ λιποθυμούσα συνεχώς. Το να λιποθυμώ ήταν το χόμπι μου».


Ο διάσημος σταρ, αποστασιοποιημένος πλέον από το πρόβλημα που αντιμετώπισε 3 χρόνια πριν, αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν στην κατάχρηση αλκοόλ: «Θα είχα ωφεληθεί σίγουρα αν είχα σταματήσει το αλκοόλ, όμως αυτό με έκανε τόσο χαρούμενο όσο θα ήθελα να είμαι. Ήμουν πολύ πιεσμένος γιατί αναρωτιόμουν αν οι γύρω μου σκέφτονταν πως μπορεί να μην κάνω καριέρα».


Για τον ρόλο του Χάρι Πότερ ανέφερε: «Ο κόσμος δεν με φωνάζει πια Χάρι Πότερ, πλέον όλοι γνωρίζουν το όνομά μου, αυτό είναι αξιολάτρευτο. Πάντα θα είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου έδωσε ο ρόλος αυτός. Δεν θα ήμουν ευτυχισμένος αν ένιωθα πικρία για αυτά τα 10 χρόνια».

Διαβάστε ακόμη:

Super διάσημο μοντέλο με χαλάρωση στα πόδια: Δε θα πιστεύετε ποια είναι

Πού πας καλή μου με την ετικέτα στο παπούτσι; Ποια celebrity έγινε ρεζίλι;