Αυτή είναι η κατά 43χρόνια μικρότερη σύντροφος του Mick Jagger (φωτο)

Αυτή είναι η κατά 43χρόνια μικρότερη σύντροφος του Mick Jagger (φωτο)

Λέγεται ότι τη γνώρισε δυο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει η αγαπημένη του L'Wren Scott.

Όσον κι αν προσπάθησαν να θολώσουν το τοπίο οι φίλοι του Mick Jagger για τη μελαχρινή κοπέλα που φωτογραφήθηκε μαζί του σε μπαλκόνι ξενοδοχείου, στη Ζυρίχη, δεν τα κατάφεραν.

Σήμερα λοιπόν με δημοσίευμα στην Daily Mail αποκαλύπτεται ότι η νεαρή κοπέλα είναι η Melanie Hamricκ και πρόκειται για κορυφαία επαγγελματία μπαλαρίνα.

Η αμερικανίδα Melanie Hamrick, είναι μόλις 27 ετών, το οποίο σημαίνει ότι έχει 43 χρόνια διαφορά με τον μεγάλο τραγουδιστή Micκ Jagger και η γνωριμία τους δεν μετρά μόνο λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους είχαν συναντηθεί στην Ιαπωνία δυο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει η L' Wren ενώ εκείνη την περίοδο η μπαλαρίνα ήταν αρραβωνιασμένη με ένα επίσης χορευτή μπαλέτου.

Από ότι φαίνεται όμως ο αρραβώνας "σχόλασε" και πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Mick Jagger. Πάντως από ότι φαίνεται ένα θέμα με τους μεγαλύτερους το έχει η κοπέλα.

Μάλιστα η τάση είναι ανοδική μιας και ο αρραβωνιαστικός της ήταν 46 ετών και ο Jagger είναι 70 ετών. Οκ, εδώ το τερμάτισε η κοπέλα!