Μήπως η Scout Willis μισεί τον μπαμπά Bruce; Αν όχι, γιατί τον τιμωρεί έτσι;

Γωγώ Φούντα
Μήπως η Scout Willis μισεί τον μπαμπά Bruce; Αν όχι, γιατί τον τιμωρεί έτσι;

Mε τον τρόπο αυτό επέλεξε να του ευχηθεί για τη Γιορτή του Πατέρα

Δεν ήταν πολύ όμορφες οι φωτογραφίες και οι ευχές που κατέκλυσαν τα social media λόγω της Γιορτής του Πατέρα; Μηνύματα αγάπης, ευγνωμοσύνης, αλλά και κάποια παραπόνων και πικρίας εκφράστηκαν από τον απλό και φυσικά το... διάσημο κόσμο ετούτου του πλανήτη, με αποδέκτες όλους τους μπαμπάδες οι οποίοι είχαν την τιμητική τους.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι διάσημοι κύριοι βρέθηκαν στο επίκεντρο, καθώς τα βλαστάρια τους, τους ευχήθηκαν με κάθε πιθανό τρόπο. Οφείλουμε ωστόσο να παραδεχτούμε, ότι τον πιο πρωτότυπο, και σίγουρα άβολο, επέλεξε η Scout Willis, η άτακτη κορούλα του Βruce και της Demi Moore!

1402958294 scout-bruce-willis-article

Η Scout λοιπόν, σε μία ένδειξη αγάπης ή μίσους προς το διάσημο μπαμπά της, όπως το πάρει κανείς, ανέβασε 2 φωτογραφίες του από το παρελθόν, στις οποίες ο Bruce, δεν είναι σίγουρα όπως τον έχουμε συνηθίσει, καθώς ποζάρει με... ιδιαίτερη αμφίεση! Στην μία λοιπόν είναι ντυμένος Drag Queen, με φόρεμα, πορτοκαλί περούκα, και μία σειρά... περλίτσες, και στην άλλη, είναι ξάπλα και ημίγυνος σε μία μπανιέρα κοιτάζοντας λάγνα το φακό!

scout-bruce-willis-inline

Η Scout φυσικά, δεν παρέλειψε να γράψει από κάτω: «Αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας 5 κοριτσιών» κάνοντας φυσικά χιούμορ, και σε μία προσπάθεια να του εκφράσει το δικό της ευχαριστώ, που είναι ο μπαμπάς της.

Σας είπαμε ότι αυτόν τον άνθρωπο τον λατρεύουμε;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Rihanna; Η Jennifer Lopez διδάσκει τα μυστικά του twerking σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video

Την Δ. Καμπούρη νυφούλα την είδατε όλοι. Στην πρώτη πρόβα νυφικού και αμακιγιάριστη όμως;