Τι έγινε; Ο Ryan Gosling υιοθέτησε μωράκι και μας το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά;

Τι έγινε; Ο Ryan Gosling υιοθέτησε μωράκι και μας το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά;

Το χάσαμε και αυτό το αγόρι!

Ο Ryan Gosling με ένα μωράκι στην αγκαλιά του; Ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός! Αναφερόμαστε σε εσάς τις πιστές θαυμάστριες του ηθοποιού που πατήσατε κλικ βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Τι έχει συμβεί και η είδηση ότι ο 33χρονος καρδιοκατακτητής έγινε μπαμπάς έχει κατακλύσει το διαδίκτυο;

Την Κυριακή, που μας πέρασε, στην οποία γιορτάσαμε την Ημέρα του Πατέρα μία ψεύτικη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook, δημοσίευσε αυτό το υπέροχο ενσταντανέ και μια ιστορία στην οποία ο ίδιος ο Ryan εξηγούσε πως υιοθέτησε ένα αγοράκι πριν ένα χρόνο.

Το κείμενο που υποτίθεται υπέγραφε ο πρωταγωνιστής έλεγε: "Αποφάσισα να σας πως την ιστορία για το πώς έγινα μπαμπάς. Το μωράκι αυτό ήταν 9 μηνών όταν το πήρα υπό την προστασία μου. Η μαμά του και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι πριν εκείνη πεθάνει από καρκίνο. Της υποσχέθηκα να τον προσέχω. Τον υιοθέτησα και έφερε στη ζωή μου τόση χαρά. Ένα χρόνο μετά την υιοθεσία ο βιολογικός του μπαμπάς τον διεκδίκησε και εγώ φυσικά έχασα. Ένα χρόνο ως μπαμπάς έμαθα τί σημαίνει αγάπη χωρίς όρους".
Τελικά αυτό το post ήταν ένα τρικ κάποιων έξυπνων διαφημιστών για να πουλήσουν Τ – Shirts με αυτή τη φωτογραφία. Δεν ξέρουμε πόσα μπλουζάκια τελικά πωλήθηκαν αλλά η φωτογραφία είχε 994,000 likes και 52.000 shares!

Φανταστείτε τι θα γίνει όταν η είδηση θα είναι πραγματική!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο Μουντιάλ; Ο μικρός George δεν κρατιέται με το τόπι του!