Aυτό είναι είδηση: Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού Michael Douglas-Catherine Zeta Jones

Γωγώ Φούντα
Aυτό είναι είδηση: Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού Michael Douglas-Catherine Zeta Jones

Διαβάστε και μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης Michael Douglas και Catherine Zeta Jones, πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι... του έφεξε του διάσημου ηθοποιού, που μία super hot και πολύ νεότερη γυναίκα, έπεσε στον έρωτά του και μάλιστα τον παντρεύτηκε κιόλας! Και εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι το πάνω χέρι θα το είχε η Ουαλή ηθοποιός, καθότι ευνοημένη από τη φύση, η διάψευση έρχεται διά στόματος Michael και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο star του κινηματογράφου λοιπόν, μίλησε για πρώτη φορά, για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ένα χρόνο πριν, αποφάσισε να χωρίσει με την όμορφη σύζυγό του: «Όταν είσαι νέος, σε ενδιαφέρει πολύ τι λέει ο κόσμος, με αποτέλεσμα τους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν να τους παίρνεις ως δεδομένους! Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ με την Catherine», είπε αιφνιδιάζοντας όσους έλεγαν ότι εκείνη είχε επαναστατήσει.

Για μισό λεπτό βρε παιδιά: Θέλετε να μας πείτε ότι ο Michael Douglas πήρε την Catherine ως δεδομένη και την έγραφε; Μήπως τελικά ο 69χρονος star, εξακολουθεί να είναι... θανατηφόρο αρσενικό; Μωρέ μπράβο!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Rihanna; Η Jennifer Lopez διδάσκει τα μυστικά του twerking σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video

Έχετε ανάγκη να γελάσετε; Η νέα εμφάνιση της Kim υπόσχεται να σας... καταδιασκεδάσει