Δήμητρα Γαλάνη: Πώς κατάφερε και έχασε 30 ολόκληρα κιλά!

Δήμητρα Γαλάνη: Πώς κατάφερε και έχασε 30 ολόκληρα κιλά!

Η απίστευτη μεταμόρφωσης της τραγουδίστριας

 

Σε λίγες ημέρες η Δήμητρα Γαλανή θα ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή τη περιοδεία και εκεί θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Η τραγουδίστρια με τη μαγική φωνή αποφάσισε εδώ και καιρό να αλλάξει δραστικά την εικόνα της. Η αφορμή ξεκίνησε από τη δική της επιθυμία να χάσει κάποια από τα περιττά κιλά, αλλά και από τη συμβουλή του γιατρού και φίλου της, ο οποίος της ζήτησε να βάλει σε μια τάξη το καθημερινό και χαότικο της πρόγραμμα, που περιελάμβανε πολύωρες πρόβες, κούραση και γεύματα επίσης χωρίς κανένα πρόγραμμα.

Έτσι μετά από επίσκεψη σε διατροφολόγο ακολούθησε μια διατροφή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και ταυτόχρονα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που προέβλεπε καθημερινό περπάτημα.

Στο ισόγειο του σπιτιού της στο Γκάζι, η Δήμητρα έχει ένα μικρό γυμναστήριο και εκεί κάνει διάδρομο για τουλάχιστον 45 λεπτά. Πρόκειται για μια καθημερινή συνήθεια την οποία ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια και οπως αποδείχτηκε της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή, την εμφάνιση και την υγεία της προς το καλύτερο!

DPG Network