Στα παρασκήνια του Μουντιάλ! Τα hot ζευγάρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου & οι sexy αντροπαρέες

Στα παρασκήνια του Μουντιάλ! Τα hot ζευγάρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου & οι sexy αντροπαρέες

Τα social media πήραν φωτιά στα χέρια των ποδοσφαιριστών

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου είναι στραμμένα τα βλέμμα όλων ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό, φαίνεται πως όλο και ξεκλέβουν χρόνο από την μπάλα για να απολαύσουν όσο μπορούν αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα οι διεθνείς παίκτες όλων των χωρών φαίνεται πως έχουν βρει παιχνίδι το instagram, το facebook και γενικώς κάθε τρόπο που μπορεί να κοινοποιήσουν φωτογραφίες τους για να δουν οι θαυμαστές τους πως τα περνάνε στη Βραζιλία.

Πρώτος και καλύτερος ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Neymar, που κατέχει τον τίτλο του Βασιλιά του Instagram. Μετά τα δυο γκολ που έβαλε απέναντι στην Κροατία ανέβασε μια φωτογραφία με εκείνον ημίγυμνο μέσα στην αγκαλιά της αγαπημένης του Gabriella Lenzi.

Όμως ο αθλητής δεν αρέσκεται μόνο σε τέτοιες φωτογραφίες. Σε ανυποψίαστο χρόνο εκεί που η Εθνική Βραζιλίας ταξίδευε με το αεροπλάνο ο φωτογράφος Neymar ξαναχτύπησε. Όλα τα "κλικ" που κάνει ξετρελαίνουν τους θαυμαστές του όπως και η φωτογραφία που ανέβασε μετά από προπόνησή με φόντο πισίνες μαζί με τους συναθλητές του Marcelo και Hulk.
Οι followers του αριθμούνται γύρω στους 6 εκατομμύρια και οι περίπου 2.000 φωτογραφίες του Neymar έχουν κάνει το γύρω του κόσμου.

Selfie φωτογραφία είχαμε όμως και για την Merkel. Η γερμανίδα Καγκελάριος βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής Γερμανίας στο φετινό Μουντιάλ και φωτογραφήθηκε στα αποδυτήρια με τον Lukas Podolski. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε reposted περίπου 1000 φορές στο twitter.

O Mario Balotelli μπορεί να λατρεύει την μπάλα όμως είναι πολύ ερωτευμένος με την αρραβωνιαστικιά του Fanny Neguesha και φροντίζει να μας το δείχνει ακόμα και από τη μακρινή Βραζιλία.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στο διαδίκτυο ήταν μια της Neguesha την στιγμή που βαφόταν στο μπάνιο και άλλη μια selfie με τους δυο μαζί.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, o Steven Gerrard που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι καλός σύζυγος και πατέρας, την ημέρα που είχε επέτειο γάμου ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία με την γυναίκα του γράφοντας: "Ευτυχισμένη επέτειο γάμου. Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια".