Πάει και το τατουάζ! Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό έσβησε από το μπράτσο της & το όνομά του

Πάει και το τατουάζ! Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό έσβησε από το μπράτσο της & το όνομά του

Ένας μεγάλος έρωτας κρύφτηκε κάτω από πολλές στρώσεις make - up!

Αυτή η είδηση δεν γράφεται μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με τη διεθνή showbiz! Το σημαντικότερο κίνητρό μας είναι να σας υπενθυμίσουμε το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με εκείνα τα τατουάζ που αναγράφουν το όνομα του καλού σου...

Αφορμή μας δίνει η Melanie Griffith, η οποία μετά από έναν θυελλώδη έρωτα και 18 χρόνια κοινής ζωής ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ισπανό ηθοποιό Antonio Banderas πριν μερικές εβδομάδες. H 56χρονη πρωταγωνίστρια, που ποτέ δεν έκρυψε τον παθιασμένο έρωτά της για τον σύζυγό της, στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους είχε "χτυπήσει" ένα τατουάζ στο μπράτσο της με το όνομά του μέσα σε μια καρδούλα. Τι γίνεται, όμως, τώρα που είπαν αντίο; Θα κυκλοφορεί με το όνομά του στο χέρι της. Η απάντηση είναι όχι και η Melanie αποφάσισε να ξεμπερδέψει με το πρόβλημα γρήγορα.

Στην τελευταία της εμφάνιση στα βραβεία Film Festival Awards επέλεξε να φορέσει φόρεμα που αποκάλυπτε τα μπράτσα της και με τη βοήθεια του make up να εξαφανίσει το όνομα του Antonio μέσα από την καρδιά. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το καλύτερο αισθητικά, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να δώσει λύση στο θέμα.
Όπως καταλάβατε η Melanie είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και ο Αntonio είναι ήδη παρελθόν. Αν σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε τατουάζ το όνομα του συντρόφου σας δείτε το φωτογραφικό gallery και ξανασκεφτείτε το!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Rihanna; Η Jennifer Lopez διδάσκει τα μυστικά του twerking σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video