Αιτία χωρισμού! Το δώρο της Kim στον Kanye για τα γενέθλιά του, δεν θα του αρέσει καθόλου

Γωγώ Φούντα
Αιτία χωρισμού! Το δώρο της Kim στον Kanye για τα γενέθλιά του, δεν θα του αρέσει καθόλου

Τι έγινε Kim; Τώρα που το τύλιξες το παλικάρι άρχισες τα περίεργα;

Ο Kanye West, πριν λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου, έκλεισε το 37ο έτος της ηλικίας του, και όπως ήταν φυσικό, η νόμιμη πια σύζυγος, Κim Kardashian ξεχύθηκε στους δρόμους και τα μαγαζιά, προκειμένου να του πάρει το καλύτερο και πιο πρωτότυπο δώρο που υπάρχει, αν και από πρωτοτυπία και ωραίες ιδέες, έχουν αποδείξει πως υστερούν.

«Kαι τι να πάρεις σε έναν άντρα που τα έχει όλα;» φαίνεται να σκέφτηκε η reality star, με τον προβληματισμό να αποτυπώνεται στο χιλιοπειραγμένο της πρόσωπο καθώς ο φακός την απαθανάτιζε σε πολυκατάστημα να κοιτάζει τα ράφια με βλέμμα κενό. Και αφού λοιπόν ο καλός της, μάλλον δεν είχε κάποια συγκεκριμένη ανάγκη, αποφάσισε να ξοδέψει το... αστρονομικό ποσό των 20 δολαρίων και να του πάρει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ταξιδίου!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, του πήρε τη νέα έκδοση της αγαπημένης Monopoly, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να δίνουν τα δικά τους ονόματα σε εκτάσεις και να δημιουργούν τις δικές τους κάρτες.

Για να είμαστε ειλικρινείς, στη θέση του Kanye δεν θα νιώθαμε και πολύ καλά, αν αναλογιστούμε ότι στα 35α γενέθλιά του, πήρε από την καλή του μία ταπεινή Lamborghini των 750.000$! Kim κορίτσι μου, σου έκανε παιδί, σου πέρασε και την κουλούρα και αρχίσαμε τις εκπτώσεις; Για σύνελθε και αγόρασε κανά πύργο στο σύζυγό σου.

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο ακομπλεξάριστη είναι η Σοφία Καρβέλα! Δε θα πιστέψετε τι photo «ανέβασε»

Πάει και το τατουάζ! Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό έσβησε από το μπράτσο της & το όνομά του