Η Jennifer Lopez, δεν πρόλαβε να χωρίσει και τα «ρίχνει» δημόσια σε διάσημο καλλονό

Γωγώ Φούντα
Η Jennifer Lopez, δεν πρόλαβε να χωρίσει και τα «ρίχνει» δημόσια σε διάσημο καλλονό

Ποιος είναι ο τυχερός;

Το ότι η Jennifer Lopez είναι και πάλι... στην αγορά ή αγγλιστί on the market, μετά το χωρισμό της από τον Casper Smart, πιστεύουμε ότι το γνωρίζετε, και αν όχι, μόλις το μάθατε! Το ότι έχει ήδη αρχίσει να αναζητά αντικαταστάτη όμως, σίγουρα δεν το είχατε πληροφορηθεί, μιας και η είδηση είναι της... στιγμής.

Το θέμα στην προκειμένη είναι, όχι ότι η λατίνα star ψάχνει νέο αγαπημένο, θα τον βρει και εύκολα μάλιστα, αλλά ότι αν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λόγια της, το κακό της γούστο στους άντρες, και οι ακόμα χειρότερες επιλογές της, μάλλον ανήκουν στο παρελθόν, διότι όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει μαρκάρισμα σε διάσημο καλλονό, και καθόλου δεν υπερβάλουμε!

Εσχάτως λοιπόν η Jennifer, αναφέρθηκε στο Βρετανό star της πασαρέλας David Gandy, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο τελευταίο της video clip First Love. Όταν λοιπόν η 44χρονη τραγουδίστρια, ρωτήθηκε για τον ποιον θεωρεί το... απόλυτο αρσενικό, απάντησε με ειλικρίνεια: «Βασικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πω όνομα, αλλά μόλις έκανα ένα video clip μαζί του και έχω ενθουσιαστεί. Εννοώ τον David Gandy το μοντέλο των Dolce & Gabbana. Θέλω να πω... αυτός ο τύπος είναι σχεδόν τέλειος! Σχεδόν τέλειος», αναφώνησε η σέξι λατίνα, πετώντας το μπαλάκι στον 34χρονο Gandy.

David μου δεν ξέρουμε αν το κατάλαβες, αλλά μόλις η Jennifer Lopez, στην έπεσε εμμέσως πλην σαφώς! Μήπως να... παραδοθείς στον έρωτά της;

Σας έχουμε και δωράκι το video clip παρακάτω!

Διαβάστε ακόμη:

Μην το δοκιμάσετε: Η Νicole Richie έβαψε τα μαλλιά της μπλε για... μία μέρα! (photos)

Πόσο ακομπλεξάριστη είναι η Σοφία Καρβέλα! Δε θα πιστέψετε τι photo «ανέβασε»