Jared Leto, τι πήγες κι έκανες στο πρόσωπό σου άνθρωπε;

Jared Leto, τι πήγες κι έκανες στο πρόσωπό σου άνθρωπε;

Αλλά δε θα μας τρελάνεις εσύ!

Το θέμα με τον Jared Leto (έχουμε διαπιστώσει πως) είναι το εξής: σε πρώτη φάση τον αντιπαθείς, ίσως να φταίει και η θητεία του στους 30 seconds to mars, σε μια δεύτερη απλά σου είναι αδιάφορος και σιγά σιγά, σταδιακά και ύπουλα, αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμησή σου και στις προτιμήσεις σου, ώσπου φτάνεις κάποια στιγμή να πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται «μωρέ τι γλυκό παιδί!» και αμέσως μετά «άνετα του έκανα και 3 παιδιά». 

Αλήθεια, το έχουμε παρατηρήσει αυτό το effect σε πολλές φίλες και γνωστές μας. Και εκεί που λες όλα καλά και έχεις συμφιλιωθεί (και με το παραπάνω) μαζί του...

...ε, πάει και τα καταστρέφει όλα.

jared

Αυτό ακριβώς που έκανε τώρα δηλαδή. Που εκεί που είχαμε συνηθίσει τη «βιβλική» εμφάνισή του -μακριά μαλλιά, πλούσιο μούσι, συμπονετικό βλέμμα- και την είχαμε βρει μέχρι και sexy, ήρθε και μας πλάκωσε η κεραμίδα μέσω social media.



Ο 42χρονος ηθοποιός ανέβασε πριν λίγες ώρες μια selfie στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία είναι, λίγο πολύ, άλλος άνθρωπος. Ξυρισμένος κόντρα, με ένα τεράστιο μουστάκι (που θυμίζει πολύ Αστερίξ, να το πούμε κι αυτό) να τραβάει όλη τη προσοχή από το, αντικειμενικά πανέμορφο, πρόσωπό του και μαλλί πιασμένο σε έναν κάπως περίεργο κότσο που, μεταξύ μας, μας θύμισε λίγο τη γιαγιά στο χωριό. Τα συγκλονιστικά μπλε μάτια του είναι πάντα εκεί, τι να το κάνεις όμως όταν συμβαίνει τέτοιο χάος στην υπόλοιπη εμφάνιση.

Θα αφήσουμε τα περαιτέρω σχόλια σε εσάς, απλά να συμπληρώσουμε πως στην φράση με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία και έλεγε στους φαν του «How ya like my #stash!» («Πώς σας φαίνεται το μουστάκι μου!»), η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι «Για τω Θεώ Jared, για τω Θεώ».

Διαβάστε επίσης:

Κάποιος την ψώνισε: Ο Jared Leto συγκρίνει τον εαυτό του με τον Χριστό

Quiz για δυνατούς λύτες: Αναγνωρίζετε τον Hollywoodιανο αστέρα με το περίτεχνο μουστάκι;

Ο Jared Leto ήταν πάντα ωραίος. Δες πώς ήταν πιτσιρίκος πριν 20 χρόνια!