Γιατί η Shakira αρνείται κατηγορηματικά να παντρευτεί τον Gerard Pique;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Shakira αρνείται κατηγορηματικά να παντρευτεί τον Gerard Pique;

Eμείς πάντως θα της προτείναμε να το ξανασκεφτεί

Έχουμε συνηθίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών να έχουν σαν μεγαλύτερο όνειρο και στόχο στη ζωή, να παντρευτούν και να βάλουν επιτέλους το νυφικό που έχουν επιλέξει από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Κι όμως, υπάρχει και μία κυρία, η οποία όχι μόνο δε θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν είναι καν στα άμεσα σχέδιά της, παρά το γεγονός ότι έχει φτιάξει τη δική της οικογένεια.

Αναφερόμαστε στη Shakira, η οποία ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια έχει δεσμό με τον star του ποδοσφαίρου Gerard Pique, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και τον πανέμορφο Milan που πρόσφατα έγινε ενός έτους. Κι όμως, παρά το ότι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, εκείνη αρνείται πεισματικά να πει το μεγάλο ναι στον καλό της, και να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Νομίζω πως έχουμε βρει την ουσία στη σχέση μας, η οποία είναι η αγάπη, ο σεβασμός και φυσικά το μωρό μας. Ένας γάμος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε από όλα αυτά, ωστόσο αν κάποια στιγμή το θελήσουμε πολύ πιθανό και να κάνουμε το επόμενο βήμα, δεν αποκλείω τίποτα», είπε η Κολομβιανή star.

Πάντως να την προειδοποιήσουμε ότι ο καλός της είναι 10 χρόνια νεότερος, σέξι, διάσημος και ποδοσφαιριστής. Οπότε θα ήτο σώφρον να του τη... βάλει την κουλούρα! Δεν ξέρεις ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαριέττα Χρουσαλά επιστρέφει στην τηλεόραση. Ποιας τη θέση θα πάρει;

Αυτό θα πει... «έχω κοιλιακούς»: Δείτε τη Δέσποινα Βανδή με αθλητικό μπουστάκι