Μαθήματα από την ειδική! Η Kim Kardashian μας μαθαίνει πώς να βγάζουμε τις τέλειες selfies

Γωγώ Φούντα
Μαθήματα από την ειδική! Η Kim Kardashian μας μαθαίνει πώς να βγάζουμε τις τέλειες selfies

Να που τελικά είναι και σε κάτι καλή

Κορίτσια οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Η απόλυτη ιέρεια των... selfies αυτή τη στιγμή, δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, η οποία όχι μόνο είναι ειδήμων στον τομέα αυτό, αλλά είναι και τόσο large που καταδέχεται να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της, σε μία προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσει γνώση και κυρίως εξειδίκευση!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, ανέλυσε κάποιες από τις τεχνικές που της έχουν δώσει τον... βαρύ και σημαντικό αυτό τίτλο. «Πρέπει πάντα να βγάζετε τις selfies σας μπροστά σε καθρέφτη ώστε να μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να διορθώσετε ότι δεν σας αρέσει. Επίσης, προτιμήστε τους ασπρόμαυρους τόνους οι οποίοι κολακεύουν πολύ το δέρμα, και φυσικά φροντίστε να τραβάτε τις φωτογραφίες σας από ψηλά» είπε η Kim κι εμείς φυσικά δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε!

Τώρα για να είμαστε ειλικρινείς, αν η Kim έχει ένα ταλέντο, αυτό είναι στην πόζα, διότι έχει καταφέρει, να βγαίνει τουλάχιστον θεά στις φωτογραφίες. Μάλιστα, αμέσως μετά τη συνέντευξη, πήρε μία μικρή ομάδα και της έδειξε κάποια βασικά πράγματα έτσι για αρχή.

Να της προτείνουμε να ανοίξει μία σχολή, γιατί θα έχει τεράστια επιτυχία. Και αυτό ακριβώς είναι που μας ανησυχεί.

Διαβάστε ακόμη:

«Γίνε πιο υπεύθυνος αλλιώς ξεκουμπίσου»! Τo τελεσίγραφο της Kourtney Kardashian στο Scott

Jolie & Pitt: Τι έχουν στην αυλή της έπαυλης τους που δεν φανταζόμασταν ΠΟΤΕ;