Σκάνδαλο στο παλάτι: Η νέα βασίλισσα της Ισπανίας Letizia, ποζάρει με το στήθος έξω!

Σκάνδαλο στο παλάτι: Η νέα βασίλισσα της Ισπανίας Letizia, ποζάρει με το στήθος έξω!

Δείτε τις απαγορευμένες φωτογραφίες

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη βασίλισσα και όταν ο πρίγκιπας της Ισπανίας Filipe αρραβωνιάστηκε το 2003 την δημοσιογράφο Letizia Ortiz, ήξερε ότι διάλεγε για σύντροφό του μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, δραστήρια, με καριέρα, αλλά και έναν πρώην γάμο και προφανώς κάποιους θαμμένους σκελετούς στην ντουλάπα της.

Ένας από αυτούς τους σκελετούς ξεσκεπάστηκε πρόσφατα και μπορεί για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα να μην σημαίνει τίποτε, αλλά για την βασίλισσα της Ισπανίας μια γυμνόστηθη εμφάνιση έστω και σε πίνακα ζωγραφικής είναι ζήτημα σκανδαλώδες.

Ο κουβανός καλλιτέχνης που τη ζωγράφισε ο Waldo Saavedra σε συνέντευξή του ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκαν με τη letizia όταν εκείνη το 1996, στα 24 της, δούλεψε για ένα διάστημα στο Μεξικό ως ανταποκρίτρια. Έγιναν φίλοι και εκείνη βρέθηκε να ποζάρει ως μούσα του για μια σειρά από πίνακες.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι η letizia δεν πόζαρε γυμνόστηθη, αλλά ο ίδιος χρησιμοποιήσει την φαντασία του για να συμπληρώσει τις λεπτομέρειες που δεν έβλεπε.

Τώρα αν λέει αλήθεια ή αναγκάστηκε να τροποποιήσει την πραγματικότητα, επειδή η μούσα του δυο δεκαετίες μετά έγινε βασίλισσα της Ισπανία είναι κάτι που εμείς δεν θα μάθουμε σύντομα, ή μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ!