Οι γυναίκες παίζουν μπάλα: 5 supermodel που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και το δείχνουν!

Οι γυναίκες παίζουν μπάλα: 5 supermodel που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και το δείχνουν!

Αυτά τα κορίτσια ξέρουν από τρίπλες.

Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη παρεξήγηση, την οποία μπορείς να τη δεις και σαν σεξιστικό σχόλιο αλλά ας μην το πάμε εκεί, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα από μπάλα και για την ακρίβεια σιχαίνονται το ποδόσφαιρο και τα περισσότερα αθλήματα και νοιάζονται μόνο για «κοριτσίστικα» πράγματα. Ένας Θεός ξέρει ποια είναι αυτά, η πραγματικότητα ωστόσο απέχει πολύ από αυτή την άποψη.
Οι γυναίκες μια χαρά ασχολούνται με τον αθλητισμό, είτε ενεργά είτε ως φίλαθλοι, όπως και μια χαρά «πωρώνονται» με το ποδόσφαιρο, έχουν αγαπημένη ομάδα, παρακολουθούν αγώνες σε τηλεόραση και γήπεδα και, ναι, καταλάβετέ το, είμαστε πάρα πολλές που μπορούμε να σας πούμε ακριβώς τι είναι το offside ενώ ταυτόχρονα βάφουμε τα νύχια μας.

Και μάλιστα, το φετινό Μουντιάλ έδωσε την ευκαιρία σε μερικές από τις πιο όμορφες, πιο εντυπωσιακές και πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου, ίσως και τις τελευταίες που θα περίμενε ο μέσος προκατειλημμένος άντρας να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να δείξουν την αγάπη τους τόσο για το άθλημα όσο και τις ομάδες τους, μέσω των social media. Ο λόγος για 5 supermodels, τις Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Gisele Bundchen και Candice Swanepoel και τα ένθερμα μηνύματα που έστειλαν στις ομάδες που υποστηρίζουν. Για ρίξτε μια ματιά:

Η Alessandra Ambrosio όχι μόνο υποστηρίζει την πατρίδα της τη Βραζιλία, αλλά και φωτογραφήθηκε για χάρη της, ενώ από την αρχή του Μουντιάλ ποστάρει φωτογραφίες και μηνύματα υποστήριξης στους socail λογαριασμούς της, με ένα από αυτά να λέει «Let's do this #brasil».

H Doutzen Kroes έδειξε πως στηρίζει την Ολλανδιά γράφοντας «I'm ready for the game! #ausned.»

Η Νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel υποστηρίζει και αυτή τη Βραζιλία και ανέβασε μια φωτογραφία της ως άλλη διαιτητής (στη πιο σέξι εκδοχή του βέβαια) μαζί με τη φράση «Are you ready!!!! TEAM BRASIL!!!!!!! #worldcup #vaibrasil»

Η Gisele Bundchen δε θα μπορούσε να υποστηρίζει τίποτε άλλο από τη Βραζιλία και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό «Go Brazil!!!! #WorldCup #CopadoMundo.»

Η Adriana Lima σταθερή φαν του ποδοσφαίρου και «Βραζιλική», έγραψε και αυτή με τη σειρά της το δικό της ένθερμο μήνυμα «Let's go Brazil! Let's go my gold boys! E Tarça!!!!»

Και ναι, μπορεί να είναι απλώς μερικές κλασικές φράσεις φιλάθλων, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως αυτά τα κορίτσια αγαπούν «τη μπάλα» και θέλουν να το φωνάξουν. Και αν βλέπουν φανατικά ακόμα και τώρα το Sex & The City, όπως πολλές από εμάς, αυτό δε σημαίνει πως ξέρουν λιγότερο ποδόσφαιρο από τα αγόρια τους. Όπως πολλές από εμάς.