Melanie Griffith: Με ποιόν βγήκε κιόλας για ρομαντικό δείπνο;

Melanie Griffith: Με ποιόν βγήκε κιόλας για ρομαντικό δείπνο;

Όχι που θα καθόταν να σκάσει!

Ούτε ένας μήνας δεν πρόλαβε να περάσει, για την ακρίβεια 2 εβδομάδες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Antonio Banderas, ωστόσο η Melanie Griffith δεν δείχνει να χάνει πολύτιμο χρόνο, αφού εθεάθη την Παρασκευή να γευματίζει σε ιταλικό εστιατόριο της Ρώμης με τον ηθοποιό Matt Dillon.


Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο πως το δείπνο ήταν όντως... ρομαντικό όμως όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, δείχνουν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ το βλέμμα της Melanie προς τον Matt είναι... πολλά υποσχόμενο. Στο τέλος της εξόδου τους μπορεί να αποχώρησαν ξεχωριστά όμως χαιρετήθηκαν θερμά, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο.


Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να παρευρεθούν στο 60ο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ταορμίνα, στη Σικελία. Η... φρεσκοχωρισμένη σταρ όμως, φρόντισε να μείνει περισσότερο για να κάνει λίγες διακοπές και να χαλαρώσει.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η 56χρονη σταρ εθεάθη να ψωνίζει στο κέντρο της Ρώμης με πολύ χαλαρή διάθεση, ενώ δεν έδειξε να προσπαθεί ούτε μια στιγμή να κρύψει το τατουάζ που έχει εδώ και χρόνια στο μπράτσο της και είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, παρόλο που σε προηγούμενες πρόσφατες εμφανίσεις της φρόντισε να το καλύψει με μέικ απ. Σαν πολύ γρήγορα δεν τον ξεπέρασες τον χωρισμό Melanie; Αntonio Banderas είναι αυτός!

Διαβάστε ακόμη:

«Γίνε πιο υπεύθυνος αλλιώς ξεκουμπίσου»! Τo τελεσίγραφο της Kourtney Kardashian στο Scott

H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι αναμφίβολα το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ.