«Μαλλί με μαλλί» πιάστηκαν Kate Moss και Lindsay Lohan

«Μαλλί με μαλλί» πιάστηκαν Kate Moss και Lindsay Lohan

Μαντεύετε το λόγο;

Μπορεί να είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της γενιάς της, να έχει απαράμιλλο στυλ και ξεχωριστή ομορφιά όμως από ό,τι φαίνεται ακόμα και η Kate Moss έχει κάποιες φορές τις ανασφάλειές της, ειδικά όταν πρόκειται για το γάμο της. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες λογομάχησε πρόσφατα με τη Lindsay Lohan και μάλιστα δημοσίως, με μήλον της έριδος τον άντρα της πρώτης και κιθαρίστα των The Kills, Jamie Hince.


Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα οι δύο πασίγνωστες σταρ βρέθηκαν ταυτόχρονα στο γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου, Chiltern Firehouse και σύμφωνα με όσους βρίσκονταν εκεί διαπληκτίστηκαν έντονα μπροστά σε πελάτες και προσωπικό. Ο λόγος; Η 27χρονη Lindsay μετακόμισε προσωρινά στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και επικοινώνησε με τον Jamie προκειμένου να πάρει πληροφορίες για την πόλη.


Η Kate όμως, ως... παραδοσιακή γυναίκα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της όταν είδε μπροστά της την ηθοποιό την πλησίασε προκειμένου να της ζητήσει το λόγο. Άτομο που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν ανέφερε: «Η Lindsay και η Kate είχαν έναν πολύ μεγάλο καβγά στο Chiltern Firehouse. Ο κόσμος γύρω τους τις κοιτούσε, όμως αυτές συνέχιζαν. Η διαφωνία κράτησε για κάποια ώρα και η Kate φαινόταν πολύ ενοχλημένη με τη Lindsay, λόγω της επικοινωνίας της με τον Jamie. Φώναζε δυνατά για το θέμα με την παρέα της στο τραπέζι».


Παρόλο που οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα φαίνεται πως δεν τα βρήκαν αφού η Kate αποχώρησε φανερά εκνευρισμένη. Αν λάβουμε υπόψη μας πόσες πιθανότητες υπάρχουν οι δυο σταρ να ήταν εντελώς νηφάλιες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν θα κατάφεραν να συνεννοηθούν και πολύ. Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε ακόμη:

Jolie & Pitt: Τι έχουν στην αυλή της έπαυλης τους που δεν φανταζόμασταν ΠΟΤΕ;

H τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» η Snooki στο Instagram