Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!

Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!

Όλοι θέλουν να μάθουν ποιος είναι.

Χρειάστηκε μόνο μια φωτογραφία -ενός ομολογουμένως υπερβολικά όμορφου κατάδικου- η οποία δημοσιεύτηκε από την αστυνομία για να πάρει φωτιά το facebook από τα σχόλια και τα like.

Ο Jeremy Meeks, ο 30άχρονος που βαφτίστηκε ως ο πιο sexy κατάδικος όλων των εποχών, έγινε είδηση παντού και όταν λέμε παντού το εννοούμε: Από μικρά τοπικά site μέχρι τα μεγάλα αμερικανικά ειδησεογραφικά τηλεοπτικά δίκτυα ενδιαφέρθηκαν γι ατην πε΄ριπτωσή του και αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο.

Αν ψάξει κάποιος το όνομά του στη Google θα βρει περίπου 6 εκατομμύρια αναφορές, πολύ περισσότερες από όσες έχει ένας κινηματογραφικός αστέρας, όπως ο john Travolta, ενώ οι υπεύθυνοι της σελίδας που αναρτήθηκε η φωτογραφία, δήλωσαν ότι δεν έχουν δει ποτέ τους κάτι παρόμοιο.

Ο Jeremy που συνελήφθη από την αστυνομία για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει τα κάγκελα της φυλακής. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά που συλλαμβάνεται, ενώ έχει περάσει 9 χρόνια στις φυλακές.

Η μητέρα του έχει ανοίξει σελίδα στην οποία δέχεται προσφορές για συγκεντρώσει το ποσό που θα εξασφαλίσει στο γιό της μια δίκαιη δίκη όπως σχολιάζει. Η ίδια αναφέρει ότι τα παλιά τατουάζ του γιού της δημιουργούν για εκέινον τη λάθος εικόνα. Ο γιός της εγκατέλειψε τη συμμορία πριν 7 χρόνια και σήμερα είναι ένα αφοσιωμένος μπαμπάς ενός μικρού αγοριού.

Η αστυνομία πάντως έχει την αντίθετη άποψη και κάνει λόγο για ένα επικίνδυνο εγκληματία που ανήκει σε συμμορία και μάλιστα όρισε την εγγύηση αποφυλάκισής του σε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Πάντως τέτοια δημοσιότητα από μια και μόνο φωτογραφία δεν την περίμενε ποτέ ο 30άχρονος δράστης, ο οποίο έγινε διάσημος μέσα 24 ώρες. Το πόσο θα τον βοηθήσει αυτό κανείς δεν ξέρει αν και λένε ότι πάντα έχεις διαφορετική αντιμετώπιση όταν είσαι γνωστός.