O star μπαμπάς έχει περιουσία $300 εκατομμύρια αλλά τα παιδιά του δεν θα πάρουν ούτε ένα!

O star μπαμπάς έχει περιουσία $300 εκατομμύρια αλλά τα παιδιά του δεν θα πάρουν ούτε ένα!

Τσιγκούνης ο αγαπημένος μας τραγουδιστής των 90's;

Θα περίμενες ότι τα παιδιά του βρετανού star Sting μεγάλωσαν με χρυσά κουτάλια... Τελικά καμία σχέση! Στην τελευταία του συνέντευξη ο διάσημος τραγουδιστής της δεκαετίας του '90 μας ξάφνιασε με τις δηλώσεις του περί οικιακής οικονομίας και σχεδόν τον λυπηθήκαμε!

sting-and-children

"Είπα στα παιδιά μου ότι δεν θα υπάρχουν πολλά λεφτά για να τους αφήσω καθώς τα ξοδεύουμε. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις ανέφερε", ο frontman του επιτυχημένου συγκροτήματος Police του οποίου η περιουσία ανέρχεται, όμως, στα 300 εκατομμύρια δολάρια! "Ότι χρήματα έρχονται ξοδεύονται και δεν μένουν πολλά. Δεν θα αφήσω στα παιδιά μου υπέρογκους λογαριασμούς". Όπως μάθαμε σε αυτή τη συνέντευξη και τα έξι παιδιά που έχει (τρεις γιους και τρεις κόρες) έχουν κανονικές δουλειές για να μπορούν να βγάζουν τα έξοδά τους. "Και τα έξι παιδιά μου δεν μου ζήτησαν ποτέ κάτι, γεγονός που εκτιμώ και σέβομαι".



Το ερώτημα "μα, πού πηγαίνουν τα λεφτά του 62χρονου ρόκερ" που προκύπτει μετά από αυτές τις δηλώσεις είναι αναπόφευκτο. Ο Sting μαζί με τη γυναίκα του, Trudie Styler εκτός του ότι στηρίζουν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, έχουν στη δούλεψη τους κάτι περισσότερο από 100 άτομα. Ε, λίγο το ΙΚΑ, λίγο τα δώρα καταλαβαίνετε πώς εξανεμίζονται τα 300 εκατομμύρια!

Όσο για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια και για μια πιθανή κυκλοφορία νέου album ο τραγουδιστής δήλωσε με ειλικρίνεια:
"Μπορεί η όραση μου να μην είναι πολύ καλή πια, αλλά η ακοή μου είναι μια χαρά"!

Διαβάστε ακόμη:

Jolie & Pitt: Τι έχουν στην αυλή της έπαυλης τους που δεν φανταζόμασταν ΠΟΤΕ;