Μundial 2014: Το κούρεμα του Ronaldo που όλοι έκραξαν κρύβει μια τρυφερή ιστορία

Μundial 2014: Το κούρεμα του Ronaldo που όλοι έκραξαν κρύβει μια τρυφερή ιστορία

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται σκληρός μόνο μέσα στο γήπεδο!

Το ξέρουμε πως τα θέματα που έρχονται από την Βραζιλία αυτές τις ημέρες δεν σε συγκινούν ιδιαίτερα -σε αντίθεση με τον σύντροφό σου, που μένει ξάγρυπνος τα βράδια για να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου- αλλά αυτό το θέμα δεν περιέχει τις φράσεις off side και παράταση (παρακαλούμε)!

Επειδή λοιπόν σε ξέρουμε σε ενημερώνουμε πως το θέμα αφορά τον Cristiano Ronaldo (ναι, το παιδί που έκλαιγε στο γκαζόν όταν η Εθνική Ελλάδος του έκλεψε το Ευρωπαϊκό μέσα από τα χέρια το 2004), ο οποίος θα ξέρετε πως όταν εμφανίζεται στο γήπεδο γίνεται είδηση για τις επιδόσεις του, τα νεύρα του, κυρίως, όμως, για τα χτενίσματά του!
Αυτή τη φορά ο άσος της μπάλας και αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας σχολιάστηκε δυσμενώς τόσο από τους δημοσιογράφους όσο και από το φανατικούς της μπάλας στο Twitter όταν εμφανίστηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας με ένα ξεχωριστό κούρεμα που μπορεί το αισθητικό αποτέλεσμα να μην ήταν ικανοποιητικό, όμως, ο λόγος που το επέλεξε ήταν σίγουρα συγκινητικός.
Η ζιγκ ζαγκ γραμμή στο κεφάλι του δεν ήταν αποτέλεσμα της φαντασίας του hair stylist του, αλλά τρόπος συμπαράστασης για ένα μωρό 10 μηνών. Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου ανέφεραν πως η γραμμή αυτή ταιριάζει με το σημάδι στο κεφάλι που άφησε η επέμβαση που έκανε ο μικρός Eriz Ortiz Cruz την προηγούνη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 29χρονος επιθετικός της Real και σύντροφος της Irina Shayak εκτός από το χτένισμα - υποστήριξη πλήρωσε και το συνολικό κόστος της επέμβασης του μικρού αγοριού που ανήλθε στο ποσό των 83.000 δολαρίων.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά τουλάχιστον οι περισσότερες σταμάτησαν να τον "κράζουν" μέσω Twitter. Εμάς πάντως μας συγκίνησε! Λέτε να δούμε και εμείς λίγο Mundial από εδώ και πέρα;

Διαβάστε ακόμη:

Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!