Ορέστης Καρνέζης: Ο πιο sexy ποδοσφαιριστής του Mundial 2014 είναι Έλληνας!

Ορέστης Καρνέζης: Ο πιο sexy ποδοσφαιριστής του Mundial 2014 είναι Έλληνας!

Μάθετε τα πάντα για τον κούκλο τερματοφύλακα

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι μόλις 28 ετών, ταλαντούχος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος αλλά και πολύ όμορφος. Πολύ άνετα, αν δεν είχε πάθος με την μπάλα, θα μπορούσε να είναι μοντέλο αφού ο φωτογραφικός φακός του ταιριάζει, πώς να το κάνουμε.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, στο Ακαζού, όπου βρίσκεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία ψηφίστηκε ως ο πιο sexy ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Ας μάθουμε όμως κάποια πράγματα για τον Ορέστη. Γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1985. Με λίγα λόγια είναι Καρκίνος και μας αρέσει πολύ. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το μεγάλο του ταλέντο είχε σαν αποτέλεσμα πριν καλά- καλά τελειώσει το σχολείο, σε ηλικία 16 ετών να βρεθεί στην ομάδα του ΟΦΗ.

Λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Νέων τραβάει αμέσως την προσοχή του Παναθηναϊκού που δεν χάνει την ευκαιρία να το αποκτήσει. Στον Παναθηναϊκό είχε λίγες εμφανίσεις ενώ μπήκε στην βασική ενδεκάδα. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στην ιταλική Ουντινέζε, Στο συμβόλαιο συμφωνήθηκε όπως την πρώτη χρονιά παραχωρηθεί ως δανεικός στην ισπανική Γρανάδα, με την οποία τερμάτισε στη 15η θέση της Λα Λίγκα. Συνολικά πραγματοποίησε 6 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ισπανίας.

Τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στον Ορέστη όταν έγινε η αιτία να στερηθεί η Μπρατσελόνα το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά έχει πει σε συνέντευξή του: «Ξαφνικά σ' ένα βράδυ με συζητούσε όλη η Ευρώπη, ως τον τερματοφύλακα που θα στερούσε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Όλοι έπεσαν πάνω μου. Τα τηλέφωνά μου και το ισπανικό και το ελληνικό νούμερο δεν σταματούσαν να χτυπάνε. Μου τηλεφώνησαν από την Ιταλία, την Γερμανία, τη Γαλλία μέχρι και από την Κολομβία! Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όμως, ήταν η αντιμετώπιση από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Έρχονταν με χαιρετούσαν, μου έδιναν συγχαρητήρια και όλα αυτά τη βραδιά που έδειχνε ότι έχαναν το πρωτάθλημα. Τεράστια εμπειρία για μένα».

Σαν άνθρωπος του αρέσει να περνάει χρόνο με τους φίλους του αλλά δεν διασκεδάζει πίνοντας ατελείωτες ώρες καφέ σε μια καφετέρια ενώ είναι λάτρης της Κρητικής κουζίνας. Όσον αφορά τις γυναίκες δεν ακουστεί πολλά για την προσωπική του ζωή εκτός από μια κοπέλα που ακούει στο όνομα Πετρίνα.