H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το διάσημο ερωτικό τρίγωνο σε χαλαρή φιλική βόλτα

Γωγώ Φούντα
H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το διάσημο ερωτικό τρίγωνο σε χαλαρή φιλική βόλτα

Και κάποια νέα στοιχεία που καίνε τους τρεις stars

Θυμάστε που λίγο καιρό πριν, τα ήρεμα, λέμε τώρα, νερά του Hollywood, είχαν ταραχθεί από κάποιες άκρως πιπεράτες αποκαλύψεις στις οποίες εμπλέκονταν οι Jude Law, Sienna Miller και Daniel Craig; Οι τρεις stars βέβαια, έσπευσαν αμέσως να κάνουν τις μηνύσεις τους, και φυσικά το θέμα ξεχάστηκε, αλλά για λίγο!

Μετά λοιπόν το σκάνδαλο των υποκλοπών, οι οποίες αποκάλυψαν την κρυφή σχέση της Sienna Miller με τον Daniel Craig, όσο τα είχε με τον Jude Law, και φυσικά τις μηνύσεις που μοίρασε η Sienna προκειμένου να προστατευθεί η προσωπική της ζωή, και η αξιοπρέπειά της θα πούμε εμείς, η υπόθεση βλέπει και πάλι το φως της δημοσιότητας.

Εκτός του ότι λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία η οποία χαρακτηρίστηκε από τα μέσα, και όχι μόνο, άκρως υποκριτική, και δείχνει το τότε ζευγάρι Jude-Sienna να βολτάρει με τον καλό του φίλο, Daniel Craig, πληροφορίες σχετικά με τους τρεις διάσημους ηθοποιούς, δεν σταματούν να βγαίνουν στην επιφάνεια και μάλιστα όχι μόνο από άτομα του πολύ στενού τους περιβάλλοντος αλλά και από τους ίδιους.

Το τελευταίο κρούσμα, είναι όταν συγγενής του Jude αποκάλυψε ότι ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να παραποιήσει κάποια ευρήματα ώστε να φανεί, ότι η Sienna τον είχε κερατώσει με τον καλό του φίλο Daniel, πριν τη... γνωστή του περιπέτεια με τη νταντά των παιδιών του. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι πολύ απλά οι stars είναι ικανοί να πουλήσουν τα πάντα προκειμένου να βρίσκονται στην επικαιρότητα, και πως όλη αυτή η μανία με τις μηνύσεις και της απόδοσης δικαιοσύνης, είναι ακόμη ένα δείγμα της τεράστιας υποκρισίας που τους διακρίνει.

Πάντως η υπόθεση δεν αφορά μόνο στο... διάσημο τρίο, αλλά εμπλέκονται και αρκετοί άλλοι celebrities, των οποίων τα άπλυτα έχουν βγει στη φόρα.

Διαβάστε ακόμη:

Πρωινό Mega: Τα νέα πρόσωπα, οι φρέσκες ιδέες και ο Πέτρος με την Τζένη!

Η Sharon Stone κάνει άβαφτη γκριμάτσες στο φακό και βάζει κάτω όλες τις 20άρες της showbiz