Beyonce & Jay Z Tour: Το video του γάμου τους, τα κορμάκια της star & οι πρώτες κριτικές

Beyonce & Jay Z Tour: Το video του γάμου τους, τα κορμάκια της star & οι πρώτες κριτικές

Το On The Run Tour δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές του ζεύγους

Όταν η βασιλική οικογένεια της αμερικανικής R&B ανεβαίνει στη σκηνή όλα τα φώτα πέφτουν πάνω τους. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ζεύγος Beyonce και Jay Z, που χτες το βράδυ παρουσίασαν το πρώτο show της κοινής περιοδείας τους, On The Run Tour στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία, που η προπώληση εισιτηρίων δείχνει ότι θα σπάσει ρεκόρ sold out εμφανίσεων αποτελεί την πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι πραγματοποιεί κοινό tour και οι fans της Queen B είναι κάτι παραπάνω από εκστασιασμένοι.

Το show ξεκίνησε με την Beyonce να εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο κορμάκι και δίχτυ στο πρόσωπο και τον hip hop καλλιτέχνη, Jay Z να την συντροφεύει στο ντουέτο τους Bonnie & Clude με μπλούζα με την αμερικανική σημαία και δερμάτινο jacket. Αμέσως μετά ερμήνευσαν το νούμερο ένα single τους, Crazy In Love και το κοινό τους αποθέωσε. Στη συνέχεια η star εγκατέλειψε για λίγο την σκηνή, άλλαξε ρούχα και ο Jay Z μόνος ερμήνευσε το Ni***s Ιn Paris και το Tom Ford.

Κατά τη διάρκεια του show, στο οποίο οι stars ερμήνευσαν 40 επιτυχίες τους, πολλές ήταν οι στιγμές που αξίζει να αναφέρουμε. Για αρχή ήταν η εμφάνιση της Beyonce με ένα κορμάκι που άφηνει τελείως άκαλυπτα τα οπίσθιά της, όπως και τη στιγμή που στις γιγαντοθόνες τους σταδίου προβλήθηκε video από τον μυστικό γάμο του ζεύγους το 2008. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το κοινό είδε στιγμιότυπο από τον γάμο τους, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και στο οποίο παρευρέθησαν μόλις 40 φίλοι του ζεύγους.

Το show έκλεισε με τους δύο συντρόφους να κατεβαίνουν στο κοινό και να ερμηνεύουν από κοινού το single, Halo αφήνοντας το κοινό να τους αποθεώνει για ώρα.

Στα συν φυσικά η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε η star από τον έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και τα απίστευτα χορευτικά που έβγαλε με μια ανάσα, η πιο γυμνασμένη από ποτέ 32χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε στο video την έναρξη του show.


Διαβάστε ακόμη:

H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το διάσημο ερωτικό τρίγωνο σε χαλαρή φιλική βόλτα