Πώς το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο έγινε φύλλο και φτερό απ’ τους νέους ιδιοκτήτες!

Πώς το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο έγινε φύλλο και φτερό απ’ τους νέους  ιδιοκτήτες!

Πέταξαν τα έπιπλα στα σκουπίδια

Το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο υπήρξε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού όχι μόνο λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας και θέας, αλλά κυρίως λόγω της αισθητικής του.

Εκείνος και η Τζένη είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα για να φτιάξουν το σπίτι σαν ένα ζεν καταφύγιο, χωρίς υπερβολές με κομψά και άνετα έπιπλα που έδεναν αρμονικά με το χώρο, χωρίς τίποτε το εξεζητημένο ή υπερβολικά χλιδάτο.

Η Τζένη είχε φροντίσει η ίδια την κυρίως κατοικία και τους ξενώνες στο κάτω επίπεδο, έχει βάλει ωραία υφάσματα στα έπιπλα και τα είχε στολίσει με το προσωπικό της γούστο. Μάλιστα το ζευγάρι δεν είχε βάλει καν air condition για να μην χαλάσουν τη μίνιμαλ αισθητική.

Αυτό λοιπόν το ομολογουμένως κομψότατο και διακριτικό σπίτι έχει αλλάξει πλέον ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν διαφορετική νοοτροπία και αντίληψη για την αισθητική απ' τους προκατόχους του. Ακούγεται ότι το ζευγάρι των Άγγλων έχουν γκρεμίσει τοίχους, έχουν αλλάξει τη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου, του κήπου αλλά και της πισίνας, έχουν χτίσει εξωτερικό μπαράκι, έχουν ξηλώσει έπιπλα και σταθερές κατασκευές και έχουν βάψει με έντονα χρώματα τις ολόλευκες επιφάνειες που θυμίζουν Κυκλάδες.

Λέγεται μάλιστα ότι δεν δίστασαν να πετάξουν στα σκουπίδια κάποια έπιπλα που είχαν μείνει στο σπίτι, όπως οι μεγάλοι λευκοί και άνετοι καναπέδες.

Το υπέροχο σπίτι που είχαν φτιάξει ο Πέτρος και η Τζένη έγινε μπάζα και θυμίζει περισσότερο μια πολυτελή και κιτς βίλα παρά την κομψή κατοικία του πρώην μεγαλοεκδότη.