Επιδημία γάμων: Super διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε ξαφνικά και χωρίς καλεσμένους

Γωγώ Φούντα
Επιδημία γάμων: Super διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε ξαφνικά και χωρίς καλεσμένους

Περιμέναμε μεγαλοπρεπή τελετή αλλά μας απογοήτευσαν

H αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ρομαντικό, από ένα ζευγάρι που γιορτάζει τον έρωτά του με ένα γάμο. Ακόμα καλύτερα μάλιστα, αν το ζευγάρι αυτό είναι διάσημο κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι το ενδιαφέρον από τα μέσα και τα social media θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Μετά τον ξαφνικό γάμο του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη στο Beverly Hills, ακόμα ένα διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι, αυτή τη φορά της διεθνούς showbiz, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, και μάλιστα εντελώς ξαφνικά! Αναφερόμαστε στους Olivia Palermo και Johannes Huebl οι οποίοι παρά το γεγονός ότι σχεδίαζαν μία μεγαλοπρεπή και εντυπωσιακή τελετή γάμου αναγκάστηκαν να επισπεύσουν το μυστήριο λόγω... visa!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το διάσημο ζεύγος παντρεύτηκε εκτάκτως στο Manhattan City Hall, εξαιτίας ενός θέματος που προέκυψε με τη visa του Γερμανού Johannes, κάτι που θα τον ανάγκαζε να εγκαταλείψει άμεσα τις ΗΠΑ. Έτσι, η τελετή έγινε παρουσία μόνο ενός φίλου του γαμπρού και των γονιών της Olivia, οι οποίοι έδωσαν το παρών τελευταία στιγμή, μιας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι με όλη αυτή τη βιασύνη.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος του ζευγαριού αρνήθηκε το γεγονός και επέμεινε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη visa του Johannes, αλλά όπως όλα δείχνουν, μάλλον το διάσημο ζεύγος θέλει απλά να καθυστερήσει την κυκλοφορία της είδησης.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο έγινε φύλλο και φτερό απ' τους νέους ιδιοκτήτες!

Ποια 50χρονη star αρραβωνιάστηκε τον 35χρονο φίλο της;

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη: Παντρεύτηκαν! (δείτε φωτός)