Aποκάλυψη! Ο γιος του Pierce Brosnan είναι... η Keira Knigthley!

Γωγώ Φούντα
Aποκάλυψη! Ο γιος του Pierce Brosnan είναι... η Keira Knigthley!

Aν μπερδευτήκατε, διαβάστε παρακάτω

Μιας και είναι καλοκαιράκι, και μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει και ελπίζουμε και ευχόμαστε και η διάθεση όλων, είπαμε να κάνουμε ένα θέμα χιουμοριστικό, για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις. Χαζεύοντας λοιπόν τη Daily Mail, πέσαμε πάνω σε κάποιες φωτογραφίες του Pierce Brosnan στο αεροδρόμιο του Los Angeles, με τον 17χρονο γιο του Dylan και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, αλλά εμείς με τεράστια έκπληξη ανακαλύψαμε ότι ο νεαρός είναι ίδιος με την... Keira Knightley! Μαλλιά δέρμα, χαρακτηριστικά προσώπου, ακόμα και το γνωστό πια σούφρωμα χειλιών είναι ίδια με αυτά της διάσημης ηθοποιού.

Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν υποννοούμε ότι το αγόρι είναι άσχημο, πώς θα μπορούσε άλλωστε με πατέρα έναν από τους πιο σέξι άντρες του Hollywood, αλλά απλώς θελήσαμε να μοιραστούμε τη διαπίστωσή μας με όλους εσάς. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι ο Dylan έχει καταπληκτική αίσθηση του στιλ, ενώ κυκλοφορώντας στο αεροδρόμιο με το διάσημο μπαμπά του, πολλά κεφάλια γύρισαν, και όχι μόνο λόγω Pierce.

Η Keira να είδε άραγε τις φωτογραφίες;

Διαβάστε ακόμη:

Πώς το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο έγινε φύλλο και φτερό απ' τους νέους ιδιοκτήτες!