O Χάρι μιλά πρώτη φορά για το χαμό της Νταϊάνα

O Χάρι μιλά πρώτη φορά για το χαμό της Νταϊάνα

Τι τον έκανε να μιλήσει γι' αυτήν 17 χρόνια μετά το θάνατό της;

Στα φιλανθρωπικά χνάρια της αδικοχαμένης μητέρας του φαίνεται πως βαδίζει ο πρίγκιπας Χάρι, αφού πρόσφατα ξέχασε για λίγο την ξέφρενη ζωή και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί με τα ορφανά παιδιά της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Ο πρίγκιπας έδειξε αρκετά συγκινημένος βλέποντας αυτή τη σκληρή πλευρά της ζωής και ακούγοντας τις θλιβερές ιστορίες των παιδιών. Στο μυαλό του φαίνεται να ήρθε ο τραγικός θάνατος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αφού μετά την επίσκεψή του στα παιδιά που βοηθούνται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Acer, δήλωσε: «Ήθελα να χρησιμοποιήσω τις δικές μου άσχημες εμπειρίες και κατά κάποιον τρόπο να προσπαθήσω να τους δώσω λίγη συμπαράσταση σε όλο αυτό που περνάνε. Αλλά ακούς τις ιστορίες τους και σκέφτεσαι ότι όλα είναι λίγα μπροστά σε αυτό που ζουν».


Ο Χάρι έδειχνε να συμπάσχει με τον πόνο των παιδιών αφού και αυτός πέρασε τραγικές στιγμές ως παιδί, καθώς ήταν μόλις 12 χρονών όταν έχασε τη μητέρα του. Παρόλα αυτά όμως, ανέφερε πως η δική του απώλεια δείχνει να είναι πολύ μικρή μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που περνούν καθημερινά τα ορφανά της Βραζιλίας. Μιλώντας σε ένα αφιέρωμα για τη χώρα είπε: «Κάποιες από τις ιστορίες των παιδιών με έκαναν σχεδόν να κλάψω. Αλλά τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους δείχνουν τη θετική επίδραση που έχει η κοινότητά τους σε αυτά και την επιτυχία της οργάνωσης. Όταν είμαι εδώ νιώθω σαν να είμαι ένας από εσάς».

Διαβάστε ακόμη:

Βλέπετε κάτι ψεύτικο πάνω στην Kim Kardashian; Μόνοι οι beauty addicts θα ξέρετε!

Ποια 50χρονη star αρραβωνιάστηκε τον 35χρονο φίλο της;