Που πάνε μάνα και κόρη Kardashian με τα καπελάκια εργασίας στο χέρι;

Που πάνε μάνα και κόρη Kardashian με τα καπελάκια εργασίας στο χέρι;

Μήπως μετατράπηκαν σε... λαϊκή οικογένεια;

Πολλά οικογενειακά... βάρη φαίνεται να έχει αναλάβει τώρα τελευταία η Kim, αφού μετά το γάμο και το ατελείωτο ταξίδι του μέλιτος οι... υποχρεώσεις συνεχίζονται. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε στη γειτονιά του ΣόΧο στο Μανχάταν, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και την αδερφή της Kendall, προκειμένου να κάνει μια έρευνα αγοράς για το καινούριο διαμέρισμα που έχει στα άμεσα σχέδιά της να αποκτήσει.


Μπορεί να κατοικεί ήδη σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη, όμως το κορίτσι είπε να βγει για ψώνια και να πάρει κάτι πιο εντυπωσιακό από μια... φούστα. Πρώτο στη λίστα των πιθανών μελλοντικών κατοικιών της ήταν ένα ρετιρέ- γιατί αν το σπίτι δεν έχει και θέα «πιάτο» τη Νέα Υόρκη τι να το κάνεις- το οποίο ανήκει στο συγκρότημα που έχει σχεδιάσει και οικοδομήσει η Ivanka Trump μαζί με τον σύζυγό της και αρχιτέκτονα Jared Kushner και κοστίζει μόλις 21 εκατομμύρια δολάρια, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για... διαμερισματάκι.


Η προνοητικότητα της Kim δεν σταματά όμως στις επενδύσεις για το μέλλον, αλλά επίσης φρόντισε να έχει μαζί της καπελάκια εργασίας σε περίπτωση που τις έρθει κανένα... τούβλο στο κεφάλι! Βέβαια, τελικά αρκέστηκε μόνο στο να τα κρατάει στο χέρι αφού μάλλον δεν θα θέλησε να χαλάσει το άψογο χτένισμά της. Σε καταλαβαίνουμε, για κομμώτριες είσαι τώρα Kim; Εδώ χτίζεις την προίκα σου!

Διαβάστε ακόμη:

Βλέπετε κάτι ψεύτικο πάνω στην Kim Kardashian; Μόνοι οι beauty addicts θα ξέρετε!

Ποια 50χρονη star αρραβωνιάστηκε τον 35χρονο φίλο της;