Κate Moss: Μαζί με ποια έκανε τις βουτιές της στην Ίμπιζα;

Κate Moss: Μαζί με ποια έκανε τις βουτιές της στην Ίμπιζα;

Λίγο... σαμπάνια, λίγο θάλασσα και τα... κορίτσια

Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε πρόσφατα στην Ίμπιζα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πόζαρε σε έναν λόφο της πόλης για λογαριασμό του περιοδικού Vogue. Μιας και βρέθηκε όμως στην ισπανική πόλη, είπε να αδράξει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να κάνει την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές της στην παραλία Cala Bassa της περιοχής.


Και αφού η παραλία και η ξεγνοιασιά σίγουρα χρειάζονται και καλή παρέα, πήγε μαζί με τη συνάδελφο και καλή της φίλη Naomi Campbell και έναν στενό της φίλο και απόλαυσαν τον ήλιο πίνοντας... σαμπάνια. Και τα δύο supermodels επέλεξαν να φορέσουν ένα απλό μαύρο μπικίνι ενώ από άποψη σωματικής φόρμας, μάλλον έχουν υπάρξει και σε καλύτερες μέρες, αν και πάλι εξακολουθούν να παραμένουν εντυπωσιακές.


Η μαύρη γαζέλα μάλλον είχε ανάγκη από λίγη ξεκούραση, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων, όπως ακριβώς έκανε με επιτυχία και η Kate σε συνεργασία με το Topshop. Για τη συνεργασία αυτή της φίλης της η Naomi δήλωσε πρόσφατα: «Πάντα είμαι πολύ περήφανη για τους φίλους μου που διαγράφουν επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας», ενώ για τα δικά της επαγγελματικά σχέδια ανέφερε: «Με έχουν προσεγγίσει κάποιες εταιρείες για να σχεδιάσω μια σειρά ρούχων για αυτούς. Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει και βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις. Θα σας ενημερώσω, όμως, με μια επίσημη ανακοίνωση όταν θα είμαι σίγουρη».


Η σειρά ρούχων όπως φαίνεται θα είναι μόνο η αρχή, καθώς λέγεται πως διάφορες συλλογές της είναι υπό συζητήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αξεσουάρ, εσώρουχα και μαγιό. Ποιος ξέρει, ίσως οι 2 φίλες ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία εκτός πασαρέλας.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη 53χρονη (!) ηθοποιός δε διστάζει να φωτογραφηθεί ολόγυμνη (photos)

Aν αυτό δεν είναι το απόλυτο κορμί της showbiz τότε ποιο είναι;