Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης για Jay-Z και Beyoncé με πολυτελές γιοτ

Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης για Jay-Z και  Beyoncé  με πολυτελές γιοτ

Γιατί και οι σταρ έχουν ψυχή!

Μετά την επιτυχημένη κοινή συναυλία που έδωσαν για τη περιοδεία τους με τίτλο «Οn the Run» στο Sun Life Stadium του Μαϊάμι, ο Jay-Z και η Beyoncé αποφάσισαν να πάρουν τη 2χρονη κόρη τους, Blue Ivy και να κάνουν ένα... μικρό δώρο στον εαυτό τους απολαμβάνοντας μια μέρα κοντά στη θάλασσα. Το διάσημο ζευγάρι έπλευσε στα ανοιχτά του Μαϊάμι με ένα υπερπολυτελές γιοτ μόλις... 27 μέτρων.


Οι αφοσιωμένοι γονείς έδειξαν να περνούν πολύ χρόνο με την κόρη τους, καθώς η ποπ σταρ την είχε συνεχώς στην αγκαλιά της, ενώ ο περήφανος πατέρας παρακολουθούσε τις δύο γυναίκες της ζωής του να απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν έχανε ευκαιρία να τις αποθανατίζει από το φακό του κινητού του. Την παρέα συμπλήρωσε ένα φιλικό ζευγάρι με το οποίο απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα, ενώ το προσωπικό στο γιότ ήταν πολυάριθμο προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε επιθυμία των σταρ και των καλεσμένων τους.


Παρά την εξαντλητική προετοιμασία για την περιοδεία της η Beyoncé ήταν ιδιαίτερα κομψή αλλά παράλληλα και απλή, φορώντας μόνο ένα μαγιό και μια φαρδιά μπεζ μπλούζα, ενώ ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένη. Η μικρή Blue Ιvy ήταν πιο χαριτωμένη από ποτέ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο μικρά «μπιφτεκάκια» και έδειχνε πολύ χαρούμενη με τη βόλτα της στη θάλασσα. Μπορεί το ζευγάρι να είναι πολυάσχολο όμως ξέρει να αξιοποιεί τα... ρεπό του με τον καλύτερο τρόπο. Τους ζηλεύουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη 53χρονη (!) ηθοποιός δε διστάζει να φωτογραφηθεί ολόγυμνη (photos)

Έγινε λάθος! Με τέτοιους κοιλιακούς απορούμε πως τον χώρισε η πρώην του & διάσημο μοντέλο