Τελεσίγραφο στου Star στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ή μεσημεριανή εκπομπή ή σπίτι σου»

Τελεσίγραφο στου Star στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ή μεσημεριανή εκπομπή ή σπίτι σου»

Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξει για νέα δουλειά;

6 χρονιά πέρασαν από τη μέρα που η Ελεονώρα Μελέτη έφυγε από τον ANT1 και άφησε το πρωινό πίσω της για να ασχοληθεί με αυτό που οι περισσότεροι αποκαλούν «μεσημεριανές εκπομπές». Δηλαδή, lifestyle θέματα, gossip ειδήσεις και πολύ συχνά «κίτρινες» συμπεριφορές.

Για την ακρίβεια η Ελεονώρα ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε, μόνο που η ίδια μετά από τόσα χρόνια θέλει να δοκιμαστεί και σε κάτι άλλο.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εδώ και καιρό συζητά με το κανάλι το ενδεχόμενο να παρουσιάσει του χρόνου μια εντελώς διαφορετική εκπομπή. Πρόθεση της παρουσιάστριας ήταν μια εκπομπή talk show, όμως η απάντηση ήρθε σύντομα από τη διεύθυνση του καναλιού και έλεγε λίγο πολύ: «Όχι δεν μας ενδιαφέρει, ή το μεσημεριανό ή τίποτα».

Η Ελεονώρα μέχρι σήμερα, έχει επιλέξει το τίποτα, όμως δεν γνωρίζουμε αν είναι μια απόφαση που επιθυμεί ή απλώς είναι ένας μοχλός πίεσης στο κανάλι. Το star πάντως -όπως ψιθυρίζεται στους διάδρομους- δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, οπότε μήπως ήρθε η ώρα να ψάξει για νέα δουλειά η Ελεονώρα;