«Συγνώμη μαμά και μπαμπά»! Διάσημη κόρη χτύπησε τατουάζ στο ξυρισμένο κεφάλι της

«Συγνώμη μαμά και μπαμπά»! Διάσημη κόρη χτύπησε τατουάζ στο ξυρισμένο κεφάλι της

Τί έχουν να πουν τώρα οι ροκ γονείς της;

Ροκ οι γονείς, heavy metal η κόρη! Η Kelly Osbourne, η οποία πάντα μας εκπλήσει για τις στιλιστικές της επιλογές και το χρώμα των μαλλιών της, που κυμαίνεται από ανοιχτό ροζ σε ανοιχτό μοβ, έκανε ακόμη ένα τατουάζ και δηλώνει αμετανόητη.

Η παρουσιάστρια του show, Fashion Police και κόρη του ρόκερ Ozzi Osbourne και της Sharon αφού πρώτα ξύρισε τα πλάγια του κεφαλιού της το διακόσμησε με ένα τατουάζ! Η 29χρονη σόκαρε τους ακόλουθούς της στο Ιnstagram όταν δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το μαγαζί tattoo που επισκέφτηκε. Η διάσημη κόρη φαίνεται να κάθεται όσο πιο ήσυχα γίνεται τη στιγμή που ο γνωστός καλλιτέχνης Dr. Woo χτύπαγε το τατουάζ στο κεφάλι της. Παρά τον πόνο, που σίγουρα ήταν μπόλικος δεδομένου του σημείο όπου έγινε, η Kelly έγραψε στις φωτό που ανέβασε. "Συγνώμη μαμά και μπαμπά αλλά το λατρεύω".

Το τατουάζ γράφει τη λέξη Stories δηλαδή Ιστορίες και δεν το έκανε σε μαύρο χρώμα, αλλά σε φωτεινό μοβ κοντά δηλαδή στην απόχρωση των μαλλιών της. Και με αυτή την είδηση επιβεβαιώνει το γνωστό "το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει"!

Διαβάστε ακόμη:

Έγινε λάθος! Με τέτοιους κοιλιακούς απορούμε πως τον χώρισε η πρώην του & διάσημο μοντέλο

Mundial 2014: Δείτε τους πανηγυρισμούς της Gisele & της Ambrosio για την Βραζιλία! (φωτος)