Ο «Dr. House» στηρίζει τον Γκέκα! Δείτε τι tweetαρε ο Hugh Laurie για το χαμένο σουτ

Ο «Dr. House» στηρίζει τον Γκέκα! Δείτε τι tweetαρε ο Hugh Laurie για το χαμένο σουτ

Γιατί αν είσαι ο Hugh Laurie, μπορείς να είσαι τόσο cool!

Ποιος δεν είδε χτες το βράδυ τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα; Ποιος δεν ούρλιαξε σαν τρελός όταν ο Παπασταθόπουλος ισοφάρισε στο 90'; Ποιος δεν πήγε να πάθει έμφραγμα(τα) με τη φάση των πέναλτι; Και, φυσικά, ποιος δεν έπιασε το κεφάλι του και με τα δυο του χέρια και το κούνησε απογοητευμένος όταν το κρίσιμο σουτ του Φάνη Γκέκα δεν έφτασε ποτέ στα δίχτια;

Ναι, όλοι κρεμόμασταν πάνω από μια τηλεόραση χτες το βράδυ για να δούμε τον μεγάλο αγώνα (που, παρά το αποτέλεσμα, έδειξε τι άξια ομάδα έχουμε, να τα λέμε και αυτά). Και, κρίνοντας από τα social media και ιδιαίτερα το Twitter, που είχαμε πολλοί από εμάς συνέχεια ανοιχτό για να βλέπουμε τα διάφορα σχόλια, φαίνεται και πως αρκετοί σταρ του Hollywood έκαναν ακριβώς το ίδιο. Εντάξει, μπορεί να μην είχαν *ακριβώς* την ίδια αγωνία με εμάς, το να παρακολουθεί όμως κάποιος star που θαυμάζεις το ματς της εθνικής ομάδας σου με ενθουσιασμό, είναι κάτι ωραίο. Αυτό που έκανε, ωστόσο, ο Hugh Laurie, δεν ήταν απλά ωραίο. Ήταν ένας λόγος για να τον λατρέψουμε ακόμα περισσότερο -αν γίνεται αυτό.

Ο αγαπημένος Βρετανός ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε επί χρόνια σε μία από τις πλέον λατρεμένες ξένες σειρές των Ελλήνων, το «House», παίζοντας τον περίεργο, γκρινιάρη, ανορθόδοξο αλλά τόσο δημοφιλή γιατρό Dr. Gregory House, παρακολούθησε το χτεσινό σημαντικό για την Ελλάδα παιχνίδι και, μετά και το τέλος των πέναλτι, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Poor old Gekas. Hope someone puts an arm round him. Great penalty, greater save». Το οποίο μεταφράζεται σε: «Ο καημένος ο Γκέκας. Ελπίζω κάποιος να τον πάρει μια αγκαλιά. Μεγάλο σουτ, μεγαλύτερη απόκρουση».

lauriegekas

Γιατί, την ώρα που πολλοί συμπατριώτες μας έτρεξαν να «κρεμάσουν ανάποδα» τον 34χρονο ποδοσφαιριστή της Εθνικής, γράφοντας κάθε είδους ειρωνία και κακία για το χαμένο πέναλτι, χρειάστηκε ένας πραγματικά σπουδαίος ηθοποιός (και άτομο), για να μας θυμίσει πως η ευγένεια, η συμπόνοια και, τελικά, οι καλοί τρόποι θα είναι πάντα αυτοί που θα μας κάνουν σωστούς ανθρώπους.

Μόνο αγάπη για σένα μεγάλε Hugh!

Διαβάστε επίσης:

Σεξ και Μουντιάλ: Τι περιορισμούς βάζουν οι ομάδες στο... κρεβάτι των παικτών τους;

Οι γυναίκες παίζουν μπάλα: 5 supermodel που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και το δείχνουν!

Η... άλλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το θρίλερ της Sarah Jessica Parker και το sexy Μουντιάλ