Ποιου πρώην άτακτου star του Hollywood ο γιος συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης;

Ποιου πρώην άτακτου star του Hollywood ο γιος συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης;

Στα... χνάρια του διάσημου πατέρα του

Ο γιός του Robert Downey Jr, Indio, συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η αστυνομία τον συνέλαβε ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο και κάπνιζε με τη βοήθεια σωλήνα. Ο 20χρονος γιος τους διάσημου ηθοποιού αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που κατέβαλε ο πατέρας του της τάξεως των 10.250 δολαρίων.

NIDIOMESA

Ο Robert Downey Jr με αφορμή τη σύλληψη του γιού του προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: "Δυστυχώς υπάρχει μια γενετική συνιστώσα για τον εθισμό και ο Indio δυστυχώς την κληρονόμησε. Επίσης, υπάρχει μεγάλη οικογενειακή υποστήριξη και κατανόηση και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να τον αγκαλιάσουμε και να τον βοηθήσουμε να μετατραπεί στον άνθρωπο που είναι ικανός να γίνει. Είμαστε ευγνώμονες για την αστυνομία και την παρέμβασή της αλλά και την πεποίθησή τους ότι ο Indio μπορεί να εξελιχθεί σε μια ιστορία επιτυχημένης απεξάρτησης".

Ωστόσο, το δικό του αγώνα με τα ναρκωτικά είχε δώσει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 80 και 90. Μετά από αρκετές προσπάθειες αποτοξίνωσης τελικά κατάφερε να ξεφύγει απο την κόλαση των ναρκωτικών στις αρχές του 2000. Από τότε μάλιστα ο ηθοποιός μιλάει δημόσια για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο να μείνει μακριά απο τις ουσίες.

Σίγουρα τώρα το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο στο γιο του.