Θέλουμε να μείνετε ψύχραιμοι: O Walter White επιστρέφει!

Θέλουμε να μείνετε ψύχραιμοι: O Walter White επιστρέφει!

Καθίστε, πιείτε ένα ποτήρι νερό και συνεχίστε να διαβάζετε.

Ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ στην τηλεόραση, σε κάθε επίπεδο -συγγραφικό, σκηνοθετικό, ερμηνειών, φωτογραφίας, μουσικής, ό,τι θες. Φυσικά και μιλάμε για το Breaking Bad, την καλύτερη τηλεοπτική σειρά του κόσμου. Υπερβολή, λέτε; Καθόλου, απαντάμε. Και μετά το μεγάλο φινάλε της τον Αύγουστο που μας πέρασε, ακολούθησαν μήνες στέρησης, απελπισίας, οριακής κατάθλιψης για τους φαν (και εμάς). Μετά το Breaking Bad, τι;

Πριν λίγο καιρό, ωστόσο, ο Bryan Cranston είχε ερωτηθεί σε μια συνέντευξη για το CNN αν ο χαρακτήρας του Walter White θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Και η απάντηση του ηθοποιού, πήγε να μας κάνει καρδιακούς: «Ποτέ μη λες ποτέ» είχε απαντήσει.

Κρατήστε αυτό με το καρδιακό, γιατί αν ανήκετε στην ίδια κατηγορία σκληροπυρηνικών φαν που είμαστε κι εμείς, μάλλον θα το πάθετε τώρα.

Ο Peter Gould, παραγωγός του Breaking Bad και πλέον παραγωγός και του spin-off «Better Call Saul», της νέας σειράς που θα έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον λατρεμένο δικηγόρο του BrBa, Saul Goodman και τις παρανοϊκές ιστορίες του, αποκάλυψε πως η σειρά θα περιέχει σκηνές που θα πηγαίνουν μπρος και πίσω στο χρόνο, επιτρέποντας έτσι την επανεμφάνιση αγαπημένων χαρακτήρων από το Breaking Bad, συμπεριλαμβανομένου... του Walter White.

original

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Gould σε πρόσφατη συνέντευξη:

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να έχεις ευέλικτο χρονικό διάγραμμα είναι ότι ίσως κάποια κομμάτια του θα λαμβάνουν χώρα πριν το Breaking Bad, κατά τη διάρκεια του Breaking Bad και μετά το Breaking Bad. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να φέρουμε πίσω χαρακτήρες που σκοτώθηκαν στο Breaking Bad».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως το «Better Call Saul» θα στέκεται μόνο του ως σειρά και δε θα βασίζεται στην επιτυχία του Breaking Bad, και μόνο όμως αυτή η αποκάλυψη για την επιστροφή αγαπημένων χαρακτήρων, και κυρίως του W.W., είναι αρκετή για να μας τρελάνει μέχρι τη πρεμιέρα. Τόσο ο Bryan Cranston μάλιστα, όσο και ο Aaron Paul έχουν δηλώσει πως θα τους ενδιέφερε πολύ να ξαναπαίξουν τους εμβληματικούς ρόλους του White και του Pinkman, αντίστοιχα.

Αν αυτό δεν είναι είδηση για να σου φτιάξει τη μέρα, μη σας πούμε και τον μήνα ολόκληρο, δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να είναι.