H Penelope Cruz παραδίδει μαθήματα για το πώς περνά μία star την μέρα της στην παραλία

Γωγώ Φούντα
H Penelope Cruz παραδίδει μαθήματα για το πώς περνά μία star την μέρα της στην παραλία

Η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε με τα 2 της παιδιά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Penelope Cruz, καθώς μετά τη γέννηση της κόρης της, αποσύρθηκε, επιλέγοντας να κάνει λιγότερες δουλειές, προκειμένου να είναι κοντά στα 2 της παιδιά, την 11 μηνών Luna και τον 3χρονο Leo. Οπότε, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της διάσημης Ισπανίδας με τα παιδιά της στην παραλία, δεν θα μπορούσαν να μην μας τραβήξουν την προσοχή.

Η Penelope λοιπόν, φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, βρέθηκε σε παραλία της Τενερίφης, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Ma Ma. Με τα πλούσια μαλλιά της ανέμελα, το δεύτερο πράγμα για το οποίο είναι διάσημη μετά το ταλέντο της, και επιδεικνύοντας το άκρως φυσιολογικό, γυναικείο και σέξι κορμί της, έκανε τις βουτιές της, και δε σταμάτησε να παίζει με τα παιδιά της στην άμμο.

Όπως δήλωσε πρόσφατα και η ίδια, την ενδιαφέρει ιδαίτερα η σκηνοθεσία και τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τη δημιουργία video clip και διαφημιστικών σποτ, ενώ για τον τελευταίο της ρόλο, είπε ότι είναι ίσως ο πιο απαιτητικός της καριέρας της καθώς υποδύεται μια μητέρα που προσπαθεί να ξεπεράσει μία οικογενειακή τραγωδία.

Εμείς να πούμε κάπου εδώ ότι τη ζηλεύουμε, διότι εκτός του ότι έχει υπέροχα παιδιά και υπέροχο άντρα-φυσικά-δείχνει τόσο άνετη και ακομπλεξάριστη, που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς είναι η Άννα Βίσση «αρετουσάριστη»; Δείτε την με μαγιό και χωρίς ίχνος make up

H Δούκισσα της γκριμάτσας! Τί βλέπει η Kate Middleton και κάνει φατσούλες;