Η Kim Kardashian μιλά για το πώς είναι να είσαι μαμά & αποκαλύπτει τα κόλπα της μητρότητας

Η Kim Kardashian μιλά για το πώς είναι να είσαι μαμά & αποκαλύπτει τα κόλπα της μητρότητας

Πόσο εύκολο είναι να είσαι τόσο διάσημη μαμά;

Η Kim Kardashian επιτέλους έδωσε και μια συνέντευξη που δεν έκανε λόγο για το γάμο, για το reality show ή τον Kanye West. Επιτέλους μίλησε για το νέο της ρόλο, αυτό της μητέρας και πώς έχει βιώσει την μητρότητα. Την συνέντευξη έδωσε στην Julia Restoin-Roitfeld και αξίζει να τη διαβάσετε.

Τι αγαπάς περισσότερο στο να είσαι μητέρα;

"Μου αρέσει που είμαι μαμά. Είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα. Πραγματικά αγαπώ κάθε φάση. Ο τρόπος που μου γελάει η κόρη μου και γενικώς εκτιμώ όλα τα μικρά πράγματα της ζωής".

Ποια είναι η μεγάλη πρόκληση του νέου αυτού ρόλου, τη μητέρας;

"Έκανα μια παύση από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μετά τον ερχομό του μωρού και διαπίστωσα ότι είναι δύσκολο να αρχίσεις και πάλι να εργάζεσαι, επειδή δεν θες να περνάς χρόνο μακριά από το παιδί, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι και να ιεραρχείς τα πράγματα".

Ποιο είναι το αγαπημένο πράγμα που να κάνετε μαζί με τη North; Ποια θα ήταν, για παράδειγμα, μια τέλεια ημέρα;

"Το απόλυτο είναι να παίρνω έναν υπνάκο μαζί της. Έχουμε κοιμηθεί κρατώντας την μέσα στην αγκαλιά μου. Είναι η αγαπημένη μου ώρα! "

Τι σε δίδαξε η μητρότητα;

"Η μητρότητα μου έχει διδάξει ότι η οικογένεια είναι τα πάντα και όλα τα άλλα δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Μεγάλωσα με την αξία της οικογένειας, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό γιατί πρόκειται για την δική σου οικογένεια. Όλα τα μικρά πράγματα που κάποτε με ενοχλούσαν, τώρα απλά δεν έχουν χρόνο να ασχοληθώ με αυτά".

Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάθε πολυάσχολη μητέρα για να εξισορροπήσει την καριέρα και τη μητρότητα;

"Απαιτείτε μια περίοδος προσαρμογής να εξισορροπήσεις καριέρα και μητρότητα, αλλά το κλειδί είναι να δώσεις προτεραιότητες. Θα γίνει πιο επιλεκτική ώστε να μπορεί να περνά χρόνο με την οικογένειά της. Κάθε μητέρα θα πρέπει να θυμάται, πως πρέπει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Εάν αισθανόμαστε εμείς καλά, θα είμαστε καλά στην καριέρα αλλά και στην οικογένεια και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι! "