Πώς θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής τους σαν χωρισμένοι ο Πέτρος και η Τζένη;

Πώς θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής τους σαν χωρισμένοι ο Πέτρος και η Τζένη;

Και πώς θα 'ναι η ζωή τους από δω και στο εξής;

Τελικά ούτε το 2014 ήταν μια καλή χρονιά για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που τα τελευταία χρόνια έχει δει την μιντιακή του αυτοκρατορία να καταρρέει, την αξιοπιστία του να κλονίζεται και την περιουσία του να εξανεμίζεται και τα δυο του σπίτια να βγαίνουν στο σφυρί. Πριν τελειώσει άλλη μια άτυχη προφανώς χρονιά είδε και το γάμο του να καταρρέει.

Μπορεί το ζευγάρι μόλις να ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του μετά από 18 χρόνια συζυγικής ζωής, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Ο Πέτρος και η Τζένη έχουν χωρίσει εδώ κα αρκετό καιρό, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε έκδοση διαζυγίου. Για την ακρίβεια ο Πέτρος εδώ και έξι μήνες έχει νοικιάσει και ζει μόνος του σε ένα σπίτι στο Ψυχικό. Οι δυο τους συνεχίζουν και περνούν όλη την ημέρα μαζί με τα παιδιά στο σπίτι τους στη Φιλοθέη σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε, απλά ο Πέτρος το βράδυ φεύγει.

Το ζευγάρι ήθελε πρώτα να μιλήσει στα παιδιά του και να τους εξηγήσει γι αυτή τη νέα κατάσταση που θα βιώνουν από δω και στο εξής και στη συνέχεια να το ανακοινώσει δημόσια.

Αυτή τη στιγμή πάντως ο Πέτρος μαζί με τον γιό του Μάξιμο είναι στη Μύκονο, όπου έχει νοικιάσει ένα σπίτι στο αγαπημένο του νησί που έχει περάσει όλα τα καλοκαιρία του τα τελευταία χρόνια.
Η δε Τζένη μαζί με φίλες της είναι για διακοπές στην Πάτμο, αγαπημένο προορισμός της Τζένης, όπου μάλιστα όπως λέγεται έχει αγοράσει κάποια σπίτι που τα νοικιάζει.

Οι κόρες της Μπαλατσινού δεν την ακλούθησαν στο νησί. Η μεγαλύτερη η Αμαλία έχει πολύ διάβασμα ενόψει των σπουδών της στην Αμερική, ενώ η Αλεξάνδρα είναι σε camp.

Μετά τις διακοπές η Τζένη θα πρέπει να βρει μια λύση και στο θέμα του σπιτιού μια και πρόθεσή της είναι να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της σε μικρότερο σπίτι.
Μεγάλες και σημαντικές αλλαγές για ένα ζευγάρι που τόσα χρόνια στη συνείδηση όλων μας έμοιαζε από εκείνα που δεν πρόκειται ν' αλλάξουν ποτέ!